Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η απάντηση του Μαξίμου για τις φρεγάτες: Καλό θα ήταν η ΝΔ να σοβαρευτεί επιτέλους

- Advertisement -
Να σοβαρευτεί επιτέλους η Ν.Δ. και να σταματήσει να αξιοποιεί για μικροκομματικά οφέλη ζητήματα εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, ζητά το Μέγαρο Μαξίμου…

Καλό θα ήταν η ΝΔ επιτέλους να σοβαρευτεί και να σταματήσει να προσπαθεί διαρκώς να αξιοποιεί για μικροκομματικά οφέλη ζητήματα που άπτονται σε μείζονος σημασίας αποφάσεις για την εθνική άμυνα και την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση ενεργεί με πλήρη συναίσθηση της εθνικής ευθύνης και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία συμφωνία, χωρίς να ενημερώσει διεξοδικά το Κοινοβούλιο και τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές εντός των προβλεπόμενων διαδικασιών.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλει η Αριστερή κυβέρνηση φρεγάτες και όπλα; Βρέ πώς αλλάζουν οι καιροί!!! Ή κατάλαβαν τί μπαρούφες έλεγαν τόσα χρόνια ή τους κάνει ότι θέλει ο καμένος (όνομα και πράγμα).,

  2. Όταν η κυβέρνηση ζητάει από την Ν.Δ. να σοβαρευτεί τί ακριβώς εννοεί? Εννοεί ότι οι παλαιότερες δηλώσεις Τσίπρα εναντίον δανεισμού Γαλλικών φρεγατών ήταν καλαμπούρι? Μόνο έτσι μπορεί αν ερμηνευτεί, άλλως δεν έχει η κυβέρνηση απάντηση επί του συγκεκριμένου και αερολογεί! Η γνωστή κομμουνιστική αριστερά…Νισάφι πια με δαύτους τους μπολσεβίκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog