Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία….να απομακρυνθούν άμεσα ή όχι; (εικόνες)

- Advertisement -

Εχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα από αναγνώστες μας κατά καιρούς , για τα κολωνάκια των πεζοδρομίων στο Λουτράκι. Ολοι θυμόμαστε τον τραγικό θάνατο ενός νέου συμπολίτη μας,
όταν έπεσε με τη μηχανή του, χτύπησε το κεφάλι και σκοτώθηκε. Πολλοί περαστικοί έχουν σκοντάψει, έχουν σπάσει χέρια και πόδια αλλά τα επικίνδυνα κολωνάκια παραμένουν στη θέση τους, χρόνια τώρα…

Πολλά από αυτά σήμερα είναι κατεστραμμένα με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα

Δια στόματος δημοτικών συμβούλων (σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όχι σε καφενεία, ή σε πηγαδάκια) μάθαμε πως ο Νόμος απαγορεύει να υπάρχουν. Παρ΄όλα αυτά παραμένουν στη θέση τους. Παράνομα. Δεν το λέω εγώ, οι δημοτικοί σύμβουλοι τη συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης το είπαν.Θα μου πείτε ότι αν βγάλουν  τα κολωνάκια, θα παρκάρουν οι οδηγοί πάνω στα πεζοδρόμια.

Τελικά δεν ξέρω τι αξίζει περισσότερο. Η “κατάληψη” ενός πεζοδρομίου, ένας “κλειστός” δρόμος ή η ανθρώπινη ζωή και η ασφάλεια των πολιτών..

Και εν πάσει περιπτώσει ας δοθεί μια λύση, από τους αρμόδιους.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίσης να απομακρύνουν και όλα τα δένδρα από τα πεζοδρόμια διότι και αυτά εμποδίζουν στο παρκάρισμα,σας πειράξανε τέσσερα κολωνάκια και το κάνατε θέμα.
    Σταματήστε την υποκρισία σας παρακαλούμε…εκει στην φωτό που έχετε ευθεία κάτω το μαγαζί του πρώην δημάρχου δεν είναι;

  2. αγαπητέ ανώνυμε, το παραμύθι σου δεν έχει "δράκο"…. Τα κολωνάκια βρλισκονται σε όλη την οδό δεξιά και αριστερά στο πεζοδρόμιο (από τα ταξί έως το τέλος της). Στο συγκεκριμένο σημείο σκοτώθηκε πριν λίγα χρόνια ένα παλλικάρι . Ασε λοιπόν τα υπονοούμενα γιατί ουδόλως μας ενδιαφέρει που βρίσκεται το μαγαζί του καθενός

  3. Και μετά δεν θα ανεβαίνουν μόνο μηχανάκια στον πεζόδρομο αλλά και αυτοκίνητα
    Μήπως τελικά αντί για την κατάργηση τους να ζητηθεί η αντικατάσταση από κάτι άλλο όπως πιο ψηλά κολωνάκια που δεν μπορείς να σκοντάψει επάνω τους????

  4. Ένα παλικάρι που δούλευε ντελιβερι καφέ σκοτώθηκε μπροστά από τον γαλαξία σούπερ μάρκετ σε μια μανολια. Τι σημαίνει

  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ -ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ- ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ- ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΛΠ… ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ- ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ -ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ… ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!! ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog