Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Φλοίσβος Λουτρακίου συμμετέχει στην εκστρατεία “Let’s Do it”

- Advertisement -

Για μια ακόμη φορά η πολύ δυνατή εθελοντική ομάδα του Φλοίσβου Λουτρακίου συμμετέχει στην μεγάλη πανελλήνια εκστρατεία “let’s do it”.
Η δράση για φέτος αφορά τον καθαρισμό του οικισμού και των γύρω δασικών εκτάσεων.

Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει στην πλατεία μας στις 9 το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου. Είναι αυτονόητο ότι μπορούν να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή και κάτοικοι άλλων περιοχών. Γάντια και σακούλες θα υπάρχουν στον τόπο συγκέντρωσης για όλους.

 Καλή μας επιτυχία.

Κώστας Μεταξάς, πρόεδρος Φλοίσβου Λουτρακίου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ομολογήσω ότι δεν γνωριζα ότι τον σύλλογο (Φλοισβος Λουτρακίου)πρόεδρος είναι κάποιος που δεν είναι Λουτρακιωτης!!Το να πω συγχαρητήρια στον ΚΎΡΙΟ Κώστα Μεταξα είναι το λιγότερο!!Δυστυχώς για άλλη μια φορά άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί η διαμένουν στο Λουτράκι αγαπούν και ενδιαφέρονται και βοηθούν σε καλύτερη εικόνα του τόπου μας από πολλούς "Λουτρακιωτες"!!!Ας σταματήσω εδώ και τουλάχιστον όσοι θέλουν και μπορούν ας βοηθήσουν τέτοιου είδους εθελοντές για να μην τα ρίχνουμε όπως τόσα χρόνια στους"υπαλλήλους του Δήμου "και στους εκάστοτε "υπεύθυνους Καθαριότητας"!!Σκούπα και φαράσι λοιπόν και καπελάκι μην σας χτυπάει ο ήλιος!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog