Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται το 1ο Sxoinathlon Sprint Τρίαθλον . Δηλώστε Συμμετοχές !

- Advertisement -

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου που θα γίνει στην περιοχή Σχοίνου Κορινθίας.
Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί επίσημος αγώνας  στην συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί ιδανικό προορισμό για αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου είναι να γίνονται σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα αγώνες, ώστε να γνωρίζουν οι κάτοικοι την ομορφιά να συμμετέχεις σε έναν αγώνα Τριάθλου. Πόσο μάλλον σε μια περιοχή που που φημίζεται για τη φυσική της ομορφιά και αποτελεί δημοφιλή παραθεριστικό προορισμό.
Πριν λίγο καιρό στον κόλπο της Αγ.Σωτήρας Σχοίνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της ΕΟΜοΠ Τάσου Πανταζίδη και αντιπροσωπείας της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, αποτελούμενης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Σχοίνου Γιώργο Λάμπρου και τον Βασίλη Κρεμμύδα .
Ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία καθώς ήδη πολλοί τριαθλητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Δήλωση συμμετοχής στον αγώνα εδώ http://bit.ly/sxoinathlon2018

Περισσότερες πληροφορίες


https://www.facebook.com/events/2441199896105081/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog