Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λουτρακιώτης που διακρίνεται και βραβεύεται ! Ο δικός μας ‘Αλκης Λάμπρου !

- Advertisement -

Ο αγαπημένος μας φίλος Αλκης Λάμπρου διακρίνεται στον ασφαλιστικό κλάδο, αφού έχει επιλέξει να εργάζεται ως ασφαλιστής στην Interamerican. Εξελίσσεται συνεχώς και διακρίνεται . Τίποτα τυχαίο αφού ο Αλκης Λάμπρου κατακλύζεται από αγάπη για το συνάνθρωπο, εντιμότητα και ήθος !

Στις 23 Μαρτίου 2018 βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λόγω των υψηλών του επιδόσεων στη σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων, και συγκεκριμένα φέτος για τον τομέα της υγείας.

Όπως ανέφερε, φανερά συγκινημένος, στη βράβευσή του στον «πιο δύσκολο κλάδο, αυτόν της ζωής και της υγείας», «προτρέπω όλους τους παρευρισκόμενους ,να αγαπήσουν αυτό που κάνουν και οι διακρίσεις θα έρθουν μόνες τους».
Στη φωτό, παραλαμβάνει το βραβείο από τον Ι. Βασαλάκη ( Διευθυντής Underwriting Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας), ενώ στα αριστερά είναι ο Ι. Γκαβογιάννης και στα δεξιά ο Κ. Φλόκας , managers στο μεγαλύτερο γραφείο πωλήσεων της Interamerican.

Μπράβο Άλκη ! Και εις ανώτερα !

πληροφορίες από zougla.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν σε αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία , οι συνδημότες σου , είναι μεγαλύτερη τιμή . Ευχαριστώ θερμά loutrakiblog . Μου έχετε λείψει …

    Αλκιβιάδης Β. Λάμπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog