Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ο 16χρονος Δημήτρης Κωτσιάκος στην παγκόσμια Γυμνασιάδα ! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Πολλές φορές έχουμε αρθρογραφήσει για τα “ταλεντάκια” του ΑΟ Ποσειδών. Τα δικά μας παιδιά που διακρίνονται συνεχώς και την τεράστια προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου Ποσειδώνα, ο οποίος σε δύσκολες εποχές προσπαθεί με συστηματική δουλειά να βοηθήσει τα παιδιά να αθληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό !
Δείτε παλιότερη ανάρτηση αφιερωμένη στα παιδιά του στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου



Λουτράκι: Αυτοί είναι οι 16χρονοι πρωταθλητές του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ !!! (video-photos)

Αλλη μια επιτυχία λοιπόν για τον νεαρό αθλητή του Ποσειδώνα Δημήτρη Κωτσιάκο ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα  μας στην Παγκοσμία Γυμνασιάδα 2018,  που θα γίνει στο Μαρόκο από 2 έως 9 Μαΐου.
Ο αθλητής μας θα αγωνισθεί με τα χρώματα της Ελλάδος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.  Η επιλογή έγινε από το Υπουργείο Παιδείας,  βάσει της επίδοσης  την οποία πέτυχε κατά το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 17 μαθήτριες και 17 μαθητές λυκείων από όλη την επικράτεια.   Ο Δημήτρης συμμετέχει  για δεύτερη φορά σε εθνική αποστολή,  αφού το καλοκαίρι,  κλήθηκε  επίσης στην εθνική  για την συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας, συγχαρητήρια για άλλη μία φορά,  και πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα,  που θα κάνει περήφανους την Πατρίδα μας, την Κορινθία, το σχολείο του και τον σύλλογό μας.

Δείτε παλιότερο βίντεο με τις συνεντεύξεις των νεαρών αθλητών του Ποσειδώνα. Μιλά και ο Δημήτρης Κωτσιάκος !!

Συγχαρητήρια λοιπόν στη Διοίκηση του Συλλόγου, στους προπονητές και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog