Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Προχωράμε στο δρόμο που χάραξαν οι πρωτοπόροι εργάτες του Σικάγο το 1886 και της Θεσσαλονίκης του Μάη του 36.

Η 1η Μάη είναι ημέρα μνήμης και πάλης εργαζομένων – νέων – συνταξιούχων. Όλοι έχουμε χρέος, όλοι έχουμε προσωπική ευθύνη ν’ αντιδράσουμε σ’ αυτή τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και οκτώ (8) χρόνια στη χώρα μας. Όλοι πλέον έχουμε υποχρέωση ν’ αγωνιστούμε και να μη ζούμε με ψεύτικες ελπίδες ακούγοντας «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».Οι συνταξιούχοι καθημερινά βλέπουν τις συντάξεις τους να εξαφανίζονται. Οι εργαζόμενοι βλέπουν τους μισθούς τους συνεχώς να μειώνονται. Οι νέοι φεύγουν μετανάστες με την ελπίδα της δουλειάς. Το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων εξαφανίζεται.

Απεργούμε και  συμμετέχουμε 
στις  Απεργιακές Συγκεντρώσεις
σε  όλη τη χώρα
ΧΩΡΙΣ  ΑΓΩΝΕΣ 
–  ΧΩΡΙΣ  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
κανείς δεν πρόκειται να μας χαρίσει
τίποτα !!!

Όλοι καλούμαστε να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια. Όλοι καλούμαστε να βρεθούμε στις κατά τόπους συγκεντρώσεις. Όλοι έχουμε υποχρέωση να αφιερώσουμε μια ημέρα για τη ζωή μας.

Καμία αναμονή, καμία ανοχή! Όλοι στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, εργοστάσιο, γραφείο, γειτονιά, με την δύναμη της οργάνωσης να τους σταματήσουμε και με την απόφαση για αγώνα να τους ανατρέψουμε. Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει για τους εργαζόμενους! Δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε! Τέλος στον αυταρχισμό και τη φτωχοποίηση..

Ας μην είναι λοιπόν και η φετινή Πρωτομαγιά μία ακόμη επέτειος με την οποία αποτίεται φόρος τιμής στις θυσίες της εργατικής τάξης αλλά ας είναι η αφετηρία για τη διεκδίκηση του δικαιώματός μας στην ζωή, με το πλήρες νόημά της.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ   ΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΖΗΤΩ  Η 
ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
          
Όλοι στην συγκέντρωση του
Εργατικού Κέντρου
Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων
Θεοδώρων
την ΤΡΙΤΗ  1η ΜΑΗ 

στις 10:30 το πρωί