Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εσύ ξέρεις τι σημαίνουν αυτά τα λακκάκια στη μέση;

- Advertisement -

Κανένα ανθρώπινο σώμα δεν είναι ολόιδιο με το άλλο.
Υπάρχουν μερικά εμφανή γνωρίσματα που κληρονομούμε από τους γονείς μας όπως το χρώμα των μαλλιών, το ύψος, το βάρος και το νούμερο των παπουτσιών.
  Ωστόσο υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που είναι ελαφρώς πιο «λεπτά», αλλά αυτό δεν τα καθιστά λιγότερο σημαντικά. Στην πραγματικότητα, αυτά μπορεί να δείχνουν στοιχεία για τη γενική υγεία και τις δυνατότητες ενός ανθρώπου που δεν γνώριζε καν.

Πάρτε για παράδειγμα, τα λακκάκια της πλάτης. Δεν τα έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά οι σπάνιοι λίγοι κάτοχοί τους μπορεί να διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους υπόλοιπους να ζηλεύουν

Αυτά τα σημάδια στις πλάτες των γυναικών έχουν όνομα: «Τα λακκάκια της Αφροδίτης» (dimples of Venus) και βρίσκονται στο σημείο όπου δυο οστά συνδέονται με τη λεκάνη. Τα έχουν μόνο τα άτομα με τη συγκεκριμένη γενετική προδιάθεση ή συνδέσμους σε κατάλληλο μέγεθος.

Η επιστημονική τους ονομασία είναι πλευρικές οσφυϊκές εσοχές και οι άνθρωποι που τα έχουν θεωρούνται τυχεροί. Σύμφωνα με τις επίσημες ιατρικές καταγραφές, τα λακκάκια αυτά «δημιουργούνται από ένα σύντομο σύνδεσμο που εκτείνετε μεταξύ της οπίσθιας απόφυσης άνω λαγόνιου και του δέρματος».



Αλλά τι θα μπορούσαν να σημαίνουν;

Είναι σημάδι της καλής κυκλοφορία του αίματος και καλής φυσικής κατάστασης, με λίγα λόγια μια ένδειξη ομορφιάς, όπως δηλώνει και το όνομα της Αφροδίτη, της Ελληνίδας θεάς της ομορφιάς.

Δεν θεωρούνται μάλιστα μόνο ευχάριστα αισθητικά, αλλά επίσης φημολογείται πως προσφέρουν και σεξουαλικά οφέλη. Οι άνθρωποι που φέρουν το «λακκάκι της Αφροδίτης» λέγεται πως έρχονται ευκολότερα σε οργασμό! Και αυτό γιατί τα λακκάκια διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία, και λόγω της στρατηγικής τους θέσης γύρω από την περιοχή της πυέλου, η κορύφωση γίνεται ευκολότερη, αν και δεν υπάρχουν πολλά βάσιμα επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό τον ισχυρισμό…

Κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να έχουν πιο βαθιά λακκάκια. Το μέγεθος, το σχήμα και η εμφάνισή τους εξαρτάται από το βάρος ενός ανθρώπου, το σχήμα του σώματος και το αν είναι αθλητικοί.

Τα λακκάκια είναι λιγότερο συχνά στους άνδρες και σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια γυναικεία ένδειξη. Επειδή ωστόσο βρίσκονται σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν μύες, είναι αδύνατον να αποκτήσει κάποιος αυτά τα λακκάκια με τη γυμναστική.

Ωστόσο, η απώλεια βάρους μπορεί να τα κάνει περισσότερο ορατά. Αν θέλετε πάντως να βελτιώσετε τα δικά σας λακκάκια, υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Απλά γυμναστείτε!

Οι πίσω κάμψεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμμετάσχουν οι χαμηλότεροι μύες της πλάτης και εκείνοι του κορμού. Οπότε αν έχετε λακκάκια και σκέφτεστε πώς θα δείχνουν εντυπωσιακά, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γυμνάζετε τους συγκεκριμένους μυς κάθε λίγο.

funtime.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog