Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο Ναύπλιο βρίσκεται ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής (βίντεο- Εικόνες)

- Advertisement -


Στο Ναύπλιο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 27 Απριλίου ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής όπου επισκέφτηκε τα γραφεία του Σύριζα Αργολίδος.


Ο υπουργός ενημέρωσε σε κομματική συνάντηση για τρέχοντα θέματα που αφορούν το υπουργείο του τα στελέχη του Σύριζα ενώ στην συνάντηση βρέθηκε και ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας.

Ο κύριος Κουρουμπλής θα εγκαινιάσει το Σάββατο το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, ενώ το απόγευμα θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης πολυτελών σκαφών αναψυχής στην παραλία Ναυπλίου.

Μιλώντας στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ενημέρωσε πως ο κύριος Κουρουμπλής βρίσκεται με πολυπληθές κλιμάκιο από την Πέμπτη στη Πελοπόννησο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Χρήστο Λαμπρίδη, όπου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Καλαμάτας, του Γυθείου και εν συνεχεία της Παλαιάς Επιδαύρου , όπου και αποφασίστηκε η επίσπευση λύσης διαφόρων ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τα υπό διαμόρφωση έργα που πρόκειται να γίνουν.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο κος.Γκίολας για την επίσκεψη του Υπουργού και του κλιμακίου στην Πελοπόννησο και την Αργολίδα:




Πηγή: argolikeseidhseis.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog