Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Eίναι γεγονός !Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον τελικό των Play Off για άνοδο στη HANDBALL PREMIER

- Advertisement -

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αποδείχθηκαν καθοριστικά και έβαλαν άδοξο τέλος σε μια υπέροχη προσπά- θεια στον Νηρέα.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Αμαρουσίου παραιτήθηκε από τον δεύτερο αγώνα με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, για την α’ φάση των πλέι οφ στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών, που ήταν προγραμματισμέ- νο να γίνει την Τετάρτη (2/5, 16:00).

Ο Ποσειδών που είχε κερδίσει το Σάββατο, στον πρώτο αγώνα στο Δαϊς με 33-23, περνά αυτόματα στον τελικό των πλέι οφ του 1ου ομίλου.

Εκεί θα περιμένει με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Άρης Νίκαιας-Ιωνικός ΝΦ θα διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου από τον 1ο Ομιλο στη Handball Premier.

Ο Άρης Νίκαιας προηγείται 1-0 στη σειρά, ο Ιωνικός φιλοδοξεί να απαντήσει την Τετάρτη (2/5, 20:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάει τη σειρά σε τρίτο αγώνα στη Νίκαια. Ο Ποσειδών, με όποια από τις δύο ομάδες συναντηθεί για την άνοδο, θα έχει μειονέκτημα έδρας.

Για τον νεοφώτιστο στην Α2, Νηρέα, μένει η εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο, που τον έφεραν στην πρώτη θέση και του είχαν χαρίσει το πλεονέκτημα έδρας και στις δύο φάσεις των πλέι οφ.

Μόνο, που τα προβλήματα με τους τραυματισμούς αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα, με την ομάδα να χάνει το αήττητο, από τα Βριλήσσια στο Δαϊς, στην 22η και τελευταία αγωνιστική και να αντέχει μόνο για έναν αγώνα στα πλέι οφ.

Η ΟΧΕ με σημερινό έγγραφο προς τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και κοινοποίηση προς τον Νηρέα αναφέρει τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν εγγράφου παραίτησης του σωματείου ΑΟ Νηρεύς από τον προγραμματισμένο αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών / 1ος Όμιλος ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ την Τετάρτη 2/5/2018, ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου, ο εν λόγω αγώνας δεν θα διεξαχθεί.
Ως εκ τούτου και βάσει του Κεφαλαίου ΙΑ της Γενικής Προκήρυξης των πρωταθλημάτων 2017-18, το σωματείο σας θεωρείται νικητής των αγώνων της Β Φάσης και προχωρά στην επόμενη Φάση των αγώνων (Γ Φάση) οι οποίοι θα διεξαχθούν στις ημερομηνίες που σας έχουν ήδη ανακοινωθεί».

http://www.e-handball.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog