Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Οικονόμου του δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ δήμου Κορινθίων Γιώργος Οικονόμου απαντά μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook στον Δήμαρχο Κορινθίων Α. Πνευματικό σχετικά με την ακύρωση της εκδήλωσης με αγώνες πάλης σε κλουβιά που ήταν προγραμματισμένοι για το περασμένο Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό της Κορίνθου.

Κύριε Δήμαρχε της Κορινθου θα ερχόταν στην πόλη σας η μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα , αυτό σημαίνει πλήθος κόσμου από την Αθήνα αλλά και από την όλη την Πελοπόννησο .Εσείς καλέ μας Δήμαρχε για τα οικονομικά και τα πολιτικά σας συμφέροντα σταθήκατε ενάντια σε αυτή την διοργάνωση που μόνο καλό θα έκανε στην πόλη σας καθώς θα είχε μεγάλη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ότι χαρτιά χρειαστήκατε τα είχαμε προσκομισει στο Κεπαπ αλλά εσείς μέχρι και την τελευταία στιγμή θέλατε να μην γίνει αυτό το event, άλλωστε και στην συνάντηση που είχαμε μαζί στο γραφείο σας ο μόνος λόγος που δεν θέλατε να γίνει είναι η προσωπική σας αντιπαράθεση με τον κύριο Οικονόμου δηλ την πολιτική σας κόντρα την πλήρωσε μια διοργάνωση και 24 αθλητές που θα αγωνίζονταν την Κυριακή .
Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγνωμη από τους αθλητές αυτούς που είναι μαχητές και στην ζωή αλλά και στον αθλητισμό, αντί να βγαίνετε να λέτε ανακρίβειες για το άθλημα που ούτε καν γνωρίζεται και να κατηγορείτε ανθρώπους που μόνο καλό κάνουν στον τόπο σας.
Παρόλα αυτά να ευχαριστήσω τους χορηγούς που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν και δεν παραπλανηθηκαν όπως αναφέρατε .
Λοιπόν πλέον τις διαφορές μας θα τις λύσουν τα Ελληνικά δικαστήρια …..

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός για τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Οικονόμου είπε πως κανονικά στη θέση του ο ίδιος θα ήξερε τι πρέπει να κάνει αναλαμβάνοντας την ευθύνη.