Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Χατζηνικολάου μας προτρέπει να κάνουμε μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα «μέχρι να απελευθερωθούν οι Έλληνες στρατιωτικοί»

- Advertisement -

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, Νίκος Χατζηνικολάου καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα, μέχρι να απελευθερωθούν οι Έλληνες στρατιωτικοί.


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε ανάρτησή του: Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα ή υπηρεσίες,ούτε ταξιδεύουμε στην Τουρκία,μέχρι να απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη Έλληνες αξιωματικοί!
#FreeOurSoldiers #EmbargoTurkishProducts.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ. ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ;

  2. Σωστός ο 1151.Πάντως ο Νίκος είναι "ευαίσθητο "παιδί!!Καλησπέρα στο Συνεφιασμενο Λουτράκι μας και προσοχή στους ανέμους!!

  3. Στα λεφτά εσείς οι δύο 11.51 και 4.02 ε? Γιαυτό Η Ελλάδα πάει κατ΄διαόλου, γιατί είμαστε μία κοινωνία ατομικιστών. Τα λεφτά, εγώ να μην χάσω, για όλα φταίνε οι άλλοι! Ας ήταν συγγενείς σας και σας έλεγα εγώ!

  4. Καλα 8:09 μ.μ., ασε τους απο πανω. Ου γαρ οιδασι τι ποιουσιν οι ασχετοι! Κατι τετοια κουμασια/προβατα δυστυχως υπαρχουν αναμεσα μας.

  5. Για πεστε τα πάλι με δικά σας λόγια να το καταλάβουμε και εμεις τα πρόβατα και τα κουμασια ρε αδερφία 946 809. Μήπως σας θυξαμε τον Νικόλα η στραβωσατε για κάτι άλλο

  6. Ρε ποιος νοιαζεται για τον Χατζηνικολαου, για τα παιδια εγω γραφω. Εχει δικιο σε αυτο που λεει. Απολυτο δικιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog