Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

“Εδεσε” στο λιμάνι της Κορίνθου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2018 (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

“Εδεσε” στο λιμάνι της Κορίνθου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2018

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδες αυτο δεν πρέπει να είναι από την Περσία φαίνεται να είναι high class βαπορο. Αντε και στη Μαρίνα μας (που θα φτιαξουμε )τέτοια. Χαρούλα πολλή vas Val βάζεις τώρα τελευταία!!

  2. Ρε παιδες αυτο δεν πρέπει να είναι από την Περσία φαίνεται να είναι high class βαπορο. Αντε και στη Μαρίνα μας (που θα φτιαξουμε )τέτοια. Χαρούλα πολλή vas Val βάζεις τώρα τελευταία!!

  3. Ύποπτος ο 806 για κανε παιχνίδι να δούμε που το πας. Αν και εγώ το έπιασα το υπονοούμενο μην σε "εξετάσω "τζάμπα στο λέω. Πομ καμ μαι προς το παρόν

  4. Εννοω αδελφε Αντρεα οτι οπως στον Πειραια περιμεναν τα δολλαρια των Αμερικανων του 6ου στολου για να βγαλουν κανα φραγγο ολοι, ετσι κι εδω περιμενουν τα ευρω των τουριστων για να αναπνευσουν οικονομικως οι ανθρωποι. Σιγουρα το επιασες λοιπον το υπονοουμενο?

  5. Σωστός ο αδερφός!!έλεγα μήπως το πήγαινες στο ποδοσφαιρικο που λέγανε για τον Πειραιά και το στόλο και θα τα "άκουγες "!Ρε εσυ αδερφε το θυμασε το "ΚΑΜΠΕΡΑ "που έπιανε παλιά στα μέρη μας ή είσαι μικρός. Αυτό ήταν Βαπορο που λες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog