Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεκρός 17χρονος από τις άγριες συμπλοκές με ρόπαλα στην Πάτρα

- Advertisement -
Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του από τις άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών που ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν αρκετά άτομα. Ο νεαρός μετανάστης μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών να ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Πηγή: patrastimes
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν λυπάμαι, όπως άλλοι δεν λυπούνται για τον χαμό Ελλήνων πιλότων. Ακόμη και από βουλευικά -αριστερά φυσικά- χείλη βγήκε η φράση: η επικινδυνότητα του επαγγέλματος και ότι όταν έγιναν ίκαροι, γνώριζαν τους κινδύνους. Το ίδιο ακριβώς λέω τώρα και για τους μετανάστες. Όταν άφηναν την χώρα τους, ήξεραν τους κινδύνους. Εκτός κι αν πίστευαν ότι θα ταξίδευαν στην χώρα της αρεσκείας τους σε πολυτελή σουίτα του Όριεν Εξπρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog