Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται με τις πυροσβεστικές διατάξεις και τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας

- Advertisement -

Επισημαίνουμε στους ιδιοκτήτες νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός σχεδίου περιοχών την υποχρέωσή τους να διατηρούν αυτούς καθαρούς από ογκώδη
αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα, κ.λπ., όπως απαιτούν οι πυροσβεστικές διατάξεις και οι κανόνες προστασίας της δημοσίας υγείας.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο καθαρισμός διενεργείται από τον Δήμο επιβάλλοντας πρόστιμο 50 λεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου.
(άρθρο 94 ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ α/7-6-2010) «Καλλικράτης»

Ο Αντιδήμαρχος

Παντελέου Κωνσταντίνος

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρατα μας βρε Κωστα θα μας βαλεις
    Προστιμα ποιος εισαι; κοιταξε τις
    Αυθερεσιες του δημου πρωτα και μετα
    Να μιλας

  2. Ένα σωστό πράγμα είπε ο άνθρωπος και πέσατε να τον φάτε.
    Άμα σας καεί η περιουσία σας γιατί ο γείτονας δεν αποψίλωσε το οικόπεδό του από τα ξερά χόρτα να δω τι θα πείτε…

  3. Ομοίως κ.Παντελέων φροντίστε και το νεκροταφείο εσείς.
    Πληρώνουμε τέλη και μόνο τα φίδια δεν μας έχουν φάει ακόμα. Οι εγκαταλελειμμένοι τάφοι είναι πολλοί και χορταριασμένοι. Αφού οι συγγενείς τους άφησαν στη μοίρα τους, κάτι πρέπει να κάνετε εσείς γι΄αυτό.

  4. Μόνο ο λελεκουα μίλησε σωστά ως τώρα!!Θα έχουμε "ομορφιές "όπως πάντα όταν είναι άρθρο με τον Παντελεου!!Ο μόνος που μιλάει σωστα και κάνει δύο τρία έργα και πέφτουν να τον φάνε.

  5. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ρε!!!! Αϊ σιχτίρ βλαχαδερά. Ένα σωστό πράγμα είπε ο άνθρωπος και ορμίσατε να τον φάτε. Ειδικά ο ξύπνιος 1:21 "Παράτα μας βρε Κώστα θα μας βάλεις πρόστιμα ποιος είσαι;" Είναι η Δημοτική Αρχή, αυτό είναι. Αλλά έτσι είμαστε όλοι μας. Μνημόνια μέχρι να πατήσουμε μαύρο χιόνι.

  6. Αντρεας Λέκκας Ουαλία ποια είναι τα έργα του Παντελέου τα σπασμένα συντριβάνια στην παραλία;
    Μας γέμισες σάλια ρε φιλε πάλι σιγα…

  7. Καλά γυρνα πλευρό τώρα και προσοχή στο κομοδίνο!Θα το σπάσεις το κεφάλι σου η το κομοδίνο

  8. Αντρέας Ουαλία Λέκκας Αν έπαιρνες ένα ευρώ για κάθε σχόλιο που έχεις γράψει υπέρ του παντελέων τώρα θα ήσουν ο καινούργιος ιδιοκτήτης του καζίνο και ο δήμαρχος θα έσπευδε να κάνει τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ μαζμ σου

    Χαχαχαχαχα αντε καλημερα μπουζούκι που νομίζεις ότι μπορείς να βάλεις με μας

  9. Ρε μπουζουκοκεφαλε τα τουβλα που πετάς φτάνουν στην Ουαλλια!!Εγώ επικροτώ όποιον κάνει κάτι καλό στο τόπο και κράζω οποίους γκρινιάζουν η σχολιαζουν άδικα "καποιον "που έχει θέληση να βοηθήσει τον τόπο μας. Αν αυτός λέγεται Παντελεου, Παντελιδης Νταλάρας Βέγγος δεν με απασχολεί. Τον Κωστάκη ούτε τον γνώριζω πρωσοπικα Ούτε κάνα συμφέρον έχω. Απλώς βλέπω την θέληση που έχει και λέω μπράβο. Καταλαβαινεις μπουζουκοκεφαλε αντέ κάνε μας τη χάρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog