Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

7 πράγματα πιο χρήσιμα από τη μονάδα ακτινοβολίας του CERN

- Advertisement -

Τέτοιες καινοτομίες είναι καλές μόνο για λαούς που έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες….

Φαντάζομαι θα διαβάσατε ή θα ακούσατε για την περήφανη άρνηση της συμμορ… της ελληνικής κυβέρνησης στην εγκατάσταση της μονάδας ακτινοβολίας καρκινικών όγκων του κέντρου πυρηνικών ερευνών CERN. Υποψιάζομαι μάλιστα ότι η άρνηση αυτή σας εξόργισε, καθώς σας θύμισε πως η Ελλάδα και οι Έλληνες περισσότερο από «δεν μπορώ» υποφέρουν από «αφού σου λέω δεν γουστάρω και βαριέμαι κιόλας και πού να τρέχεις, ρε φίλε». Άλλοι πάλι θα θυμώσατε επειδή θα σκεφτήκατε ότι η ιστορία μάλλον θα κόλλησε στο «εγώ τι θα βγάλω από αυτό» και κάποιοι άλλοι θα κουνήσατε το κεφάλι με τον τρόπο που μόνο κάποιος που έχει αποδεχτεί τη μοίρα του μπορεί να το κουνήσει.

Προφανώς όλες αυτές οι αντικυβερνητικές (και κατ’ επέκτασιν ανθελληνικές) αντιδράσεις είναι απαράδεκτες καθώς όλες ξεκινούν από τη λανθασμένη παραδοχή ότι η χώρα χρειάζεται τη μονάδα ακτονοβολίας του CERN ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ιατρική. Στην πραγματικότητα τέτοιου είδους καινοτομίες είναι καλές μόνο για λαούς που έτρωγαν βελανίδια, όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες. Ή για λαούς που έχτιζαν πυραμίδες, όταν τα βελανίδια τα τρώγαμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τις χρειάζονται. Γιατί εμείς έχουμε:

1. Την Παναγιά της Τήνου

Τη θαυματουργή (τουλάχιστον από οικονομικής άποψης) εικόνα, η οποία γιατρεύει χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο χωρίς ακτινοβολίες και άλλα τέτοια σατανικά. Η δύναμη του γονατίσματος και του σουρσίματος στις σκάλες οι οποίες οδηγούν στο ναό όπου φυλάσεται η θαυματουργή εικόνα αρκούν για να γιατρέψουν κάθε ασθένεια, αλλά και να δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να παίξει στοίχημα για τη σειρά με την οποία θα τερματίσουν οι πιστοί που προχωρούν στα τέσσερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ
Συνεχίζεται το «σίριαλ» με την αντικαρκινική θεραπεία του CERN: Δεν συμφέρει, λέει ο Κώστας Φούντας
Συνεχίζεται το «σίριαλ» με την αντικαρκινική θεραπεία του CERN: Δεν συμφέρει, λέει ο Κώστας Φούντας
2. Τις παντούφλες του Αγίου Παϊσίου

Οι θαυματουργές παντούφλες που ανακουφίζουν τους ειδωλολάτρ… τους πιστούς που έχουν τη χαρά να τις προσκυνήσουν. Η πλήρης τους δύναμη θα φανεί όταν ενωθούν με το θαυματουργό φανελάκι και το θαυματουργό κομπολόι του Αγίου.

3. Τον Ελληνικό Οργανισμό του Διαστήματος

ΣΧΕΤΙΚΑ
Η απάντηση του υπουργείου για το CERN: Ανώριμο το εγχείρημα στην παρούσα φάση
Η απάντηση του υπουργείου για το CERN: Ανώριμο το εγχείρημα στην παρούσα φάση
Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να προσφέρει στη θεραπεία ασθενειών ο συγκεκριμένος οργανισμός να σας πω πως κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να ωφελήσει η γνώση που θα προσφέρει η εξερεύνηση του διαστήματος. Επίσης να σας θυμίσω ότι του οργανισμού ηγείται ο άνθρωπος που μας γνώρισε τον θαυματουργό όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβήτη ή αλλιώς Πόρφι ο Πυρομανής.

4. Τη σβερκοθεραπεία της Λυδίας της Κονιόρδου

Μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, όχι λιγότερο επικερδ… αποτελεσματική από τις προηγούμενες, αλλά πλημμυρισμένη από το άρωμα της Ανατολής και της ευκολίας με την οποία πολλοί συμπολίτες τσιμπάν… είναι ανοιχτοί σε οτιδήποτε εξωτικό. Με θαυματουργές κινήσεις πίσω από το σβέρκο του θύματ… του ασθενούς, ο σβερκοθεραπευτής μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες με πρώτη και καλύτερη την αρρώστια του χρήματος.

5. Την ομοιοπαθητική

Ιδανική και θεραπεία για ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε θαυματουργές εικόνες και ιερές παντούφλες, αλλά έχουν την ίδια ψυχοσύνθεση με αυτούς που πιστεύουν. Μπορεί η συγκεκριμένη μορφή θεραπείας να απαγορεύεται να αυτοαποκαλείται «Ιατρική», αλλά είναι αξιοθαύμαστος ο αριθμός ανθρώπων που αγνοούν την έννοια της λέξης «placebo» και έχουν εντυπωσιαστεί από περιπτώσεις ίασης.

6. Το ματόχαντρο

Όλοι ξέρουμε ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν. Και όλοι ξέρουμε ότι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης είναι ένα μπλε μπιχλιμπίδι με ένα μάτι ζωγραφισμένο πάνω του. Απλό, φτηνό και παραδοσιακό.

7. Το ξεμάτιασμα

Σε ένα νησί των Κυκλάδων είχαν σηκώσει ένα πανό που έγραφε «Δεν θέλουμε ανεμογεννήτριες, έχουμε τους ανεμόμυλους των παππούδων μας». Ονειρεύομαι αντίστοιχο πανό που θα γράφει «Δεν θέλουμε μονάδα ακτινοβολίας του CERN, έχουμε τη θεραπευτική μέθοδο των γιαγιάδων μας». Και μπράβο μας.

Μανος Βουλαρινος
http://www.athensvoice.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog