Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση των μελών του LTO και η ημερίδα για τις μέδουσες (ΦΩΤΟ+pdf)

- Advertisement -
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Tουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και η ενημερωτική ημερίδα από τον Ιταλό καθηγητή για το φαινόμενο των μεδουσών.

Στην αρχή ο Πρόεδρος κ. Καραβούλης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και παρουσιάστηκε στη συνέχεια ο οικονομικός απολογισμός   αλλά και οι δράσεις του Οργανισμού.
Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως πλέον μέλη του LTO είναι  ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου, ο οποίος εκπροσωπείται από τον κ. Γιάννη Αλεξανδρή αλλά και η εταιρεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort.
Ο Ταμίας του Οργανισμού κ. Βλάσσης Δημήτρης παρουσίασε επίσης τον προϋπολογισμό του Οργανισμού, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
Σε video wall παρακολουθήσαμε δύο βίντεο (δύο θεματικών ενοτήτων), το ένα αφορά στον αθλητικό προορισμό και το δεύτερο στα αξιοθέατα αλλά και τις εκδηλώσεις του Δήμου. Τα βίντεο αυτά έχει αναλάβει εταιρεία του Λουτρακίου, “δύο παιδιά δικά μας” όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από την κ. Γιαλού Βιβή (στέλεχος του LTO), είναι υπό κατασκευή αλλά η πρώτη προβολή κατενθουσίασε όλα τα μέλη, ελπίζοντας πως αυτά τα βίντεο διαφημιστικής προβολής του Δήμου μας θα έχουν σίγουρα πολύ θετικά αποτελέσματα και θα προσελκύσουν επισκέπτες.
Το νέο site του Οργανισμού είναι γεγονός και παρουσιάσθηκε λεπτομερώς από τον υπεύθυνο της εταιρείας που ανέλαβε το σχεδιασμό αλλά και την τεχνική υποστήριξη κ. Θανάση Ζόγκα.
Αφού έλαβαν τέλος οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα για τις μέδουσες, με προσκεκλημμένο του Οργανισμού τον Ιταλό καθηγητή Stefano Paraino απο το Πανεπιστήμιο του Salento της Ιταλίας, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και τα έξοδα φιλοξενίας του ανέλαβε ο LTO.
Εχει γίνει αίτημα με από κοινού ενέργειες (LTO και καθηγητή) η περιοχή μας να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα που αφορά στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου-Λιμενικού Ταμείου για τα δίχτυα που πρόκειται να τοποθετηθούν στο Λουτράκι

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές του Νομού Τσόγκας Γιώργος ,Δήμας Χρήστος και ο Περιφ.Σύμβ. Πετρίτσης Γιώργος

H βραδιά έκλεισε με cocktail party στον εξωτερικό χώρο του Loutraki Thermal Spa 

Δείτε εδώ λεπτομερώς

 loutrakiblog.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Loutrakiblog επέτρεψε μου να θέσω ένα ερώτημα
    Επανειλημμένως το τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει τον δήμαρχο να αποκαλεί αναξιόπιστους τους διευθυντές του καζίνο.
    Να μη ρωτήσω τώρα με τις φωτογραφίες που βλέπω, το πως γίνεται να κάθεται ο δήμαρχος στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που κατά καιρούς
    βρίζει;

  2. Καλά από όλους αυτούς τους φορείς και τους επαγγελματίες που εκπροσωπεί ο LTO
    μόνο αυτοί οι λιγοι που βλέπουμε στις φωτογραφίες πήγαν;
    Για απλό κόσμο δεν μιλάω βέβαια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog