Το Loutrakiblog.gr στην κορυφή της Κορινθιακής ενημέρωσης και όχι μόνο !!

- Advertisement -

Ναι, καλά διαβάσατε αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι: Το loutrakiblog.gr είναι το 1ο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ ολόκληρου του Νομού Κορινθίας και συναγωνίζεται μεγάλα σάιτ της Περιφέρειας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics αλλά και με την ιστοσελίδα alexa.com…και τη φετινή χρονιά !
Συνολικές προβολές στο ιστολόγιό μας όλα αυτά τα χρόνια είναι 36.244.140 !! ναι καλά διαβάσατε ! 36 εκατομμύρια και πλέον

8 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το loutrakiblog.gr έχει κατορθώσει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κυρίως να ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό του, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και ακόμα πιο αληθινά.

Το σλόγκαν από την πρώτη στιγμή ήταν ένα: «loutrakiblog.gr – Ταράζει τα νερά της ενημέρωσης». Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά…

Σε μία εποχή που οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μπορεί να προσελκύονται από κάτι που τους τράβηξε την προσοχή αλλά γρήγορα αποχωρούν, στο loutrakiblog.gr και έρχεστε και διαβάζετε και κάθεστε για να διαβάσετε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Και αυτό γιατί η κάλυψη που προσπαθούμε να κάνουμε στην επικαιρότητα δεν περιορίζεται από κανένα πλαίσιο. Γράφουμε για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για ό,τι παίζει στην επικαιρότητα της Κορινθίας, τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Προσπαθούμε να αναδεικνύουμε τις ομορφιές του τόπου μας, τους ανθρώπους της, με αφιερώματα, με συνεντεύξεις, με φωτογραφίες, με ρεπορτάζ και ό,τι άλλο μπορούμε ! Προσπαθούμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε καλό και εναντιωνόμαστε σε κάθε κακό! Να βοηθάμε όποιον μας το ζητήσει, λύνοντάς του προβλήματα αλλά να καρφώνουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον !

Πάνω απ’ όλα γράφουμε τη γνώμη μας! Είτε σε κάποιους είναι αρεστή είτε όχι. Και δεν φοβηθήκαμε ποτέ να γράψουμε ευθαρσώς τη γνώμη μας. Γιατί το αναγνωστικό μας κοινό είστε η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !
Η μεγάλη σας συμμετοχή στην ειδησεογραφία. Με τις φωτογραφίες, τις καταγγελίες, τα σχόλια και τις προτάσεις σας…

Άλλωστε, το Loutrakiblog.gr, ήταν το πρώτο Μέσο σε όλη την Κορινθία που “άνοιξε” την πύλη της ειδησεογραφίας στους αναγνώστες του. Και από τα ελάχιστα που το συνεχίζει.

Εμπιστοσύνη που φάνηκε και από τη μεγάλη πρωτιά σε όλο το Νομό Κορινθίας που μας χαρίσατε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας για την τεράστια εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους επιλέγουν εμάς για να διαφημίσουν την επιχείρησή τους !


Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα “αδελφά” ιστολόγια της Κορίνθίας  και τους συναδέλφους μας, τους δημοσιογράφους,τους φωτογράφους και όλους τους συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία!

Ευχαριστούμε πολύ
Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σου καεί το λαπτοπ ρε νούμερο!θα σε περιλαβω αργότερα τώρα είμαι στο γάμο τα λέω με τον Γιώργο τον Κλούνεϊ και το Μπεκαμ. Το έφτιαξα πάντως το σμαρτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα