Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το ματωμένο bachelor στα Χανιά! Σοκαριστική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής

- Advertisement -

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά, όταν η αντροπαρεά 8 ατόμων αποφάσισε πως πρέπει να πιει ένα τελευταίο μπουκαλάκι για το καλό, μιας και γιόρταζαν το bachelor ενός φίλου.

«Δεν πάμε για ένα τελευταίο μπουκάλι στην Αγιά Ρουμέλη», πρότεινε ένας από αυτούς και ξεσήκωσε γέλια και χαρές με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν όλοι.

Πήραν δυο σκάφη και γεμάτη χαρά ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Κανείς δεν περίμενε το τι θα συμβεί στο ταξίδι της επιστροφής, εκεί που μετά το άδειο μπουκάλι, χαρούμενοι επέστρεφαν πίσω.

Η κατάληξη, αυτή που όλοι γνωρίζουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης. Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας ο απολογισμός αυτής της τραγικής νύχτας.

«Ακούσαμε έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, ένα μπαμ. Το ξέραμε πως όταν πηγαίναμε να δούμε θα βρίσκαμε σίγουρα νεκρούς. Φτάσαμε στο σημείο και τα άψυχα κορμιά των παιδιών, ήταν 100 μέτρα μακρία από τα βράχια, ενώ ο μοναδικός επιζών σφάδαζε από τους πόνους στο νερό» είπε ένας κάτοικος της περιοχής.

Δυο από τους νεκρούς ήταν αδέρφια ηλικίας 32 και 33 ετών, οδοντίατροι και οι δυο. Ο άλλος νεκρός, ηλικίας 35 ετών. Στο σκάφος βρισκόταν και ένας 30χρονος, που έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στην αρχή μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Σφακίων και μετά στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι νεκροψία και η νεκροτομή, αλλά και η κατάθεση του επιζήσαντα, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog