Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με μεγάλη η επιτυχία η αιμοδοσία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για τον εθελοντισμό που ανέλαβε το 3ο Δ.Σ.Λουτρακίου. Με ευθύνη του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον χώρο του σχολείου με μεγάλη επιτυχία.
Από τις 9:30 έως τις 12:30 πολλοί εθελοντές ευαισθητοποιημένοι πάνω στο θέμα της προσφοράς αίματος προσήλθαν, εξετάστηκαν από την υπεύθυνη γιατρό κ.Παππά και έκαναν πράξη το σύνθημα της δράσης του σχολείου “ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ…ΔΩΣΕ ΖΩΗ”.

Η κ.Παππά και οι συνεργάτες της νοσηλευτές συνεχάρηκαν τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και ζήτησαν το επόμενο σχολικό έτος το σχολείο να πρωτοστατήσει σε μια προσπάθεια να γίνει μια πιο ευρεία δράση με συμμετοχή πολλών σχολείων του νομού.

Η διευθύντρια του σχολείου κ.Νέλη Κόσσυβα ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθεια: το τμήμα Αιμοδοσίας,τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου,τους γονείς,τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που στέκονταν δίπλα στους εθελοντές γονείς τους με ικανοποίηση και υπερηφάνεια.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! 


για το Loutrakiblog
Xαρά

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog