Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν πειράζει Ποσειδώνα.Άξιος Δευτεραθλητής στην Α2

- Advertisement -

Δεν τα κατάφερε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου να κάνει την υπέρβαση για την άνοδο στην Handball Premier Α1, ηττήθηκε 26-18 στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς από τον πολύ καλύτερο του Άρη Νίκαιας και με συνολικό σκορ 2-1 πήρε το «χρυσό» εισιτήριο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία…..
Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο Άρης Νίκαιας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός στο σημερινό παιχνίδι και έτσι κατάφερε από νωρίς να πάρει μια διαφορά ασφαλείας που του επέτρεψε να κάνει μια σωστή διαχείριση και να φτάσει στη νίκη. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Ο Αμανατίδης από τον Άρη Νίκαιας και ο Βασιλειάδης από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου είχαν τις λύσεις επιθετικά. Βλάχος και Γρηγοράκης μεγάλωσαν ακόμα πιο πολύ τη διαφορά ένω αμυντικά ο 17χρονος τερματοφύλακας του Άρη Νίκαιας Μάρκο Τερλέτσκι έδωσε και πάλι λύσεις πραγματοποιώντας ξανά μια καλή εμφάνιση. Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με 4 τέρματα διαφορά (11-7) υπερ του Άρη. 

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τάκη Μελετάκου έπρεπε να διαχειριστεί αυτή την διαφορά ασφαλείας που είχε αποκτήσει από το πρώτο μέρος, πράγμα που έκανε με απόλυτη επιτυχία. Στο 40ο λεπτό του αγώνα ο Αικατερίνης μείωσε τη διαφορά στα τρία τέρματα για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, όμως σε κανένα άλλο σημείο του ημιχρόνου δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Ο Άρης Νίκαιας με δύο τέρματα του Μελετάκου ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά και τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην δεύτερη νίκη που χρειαζόντουσαν, εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδο στην Handball Premier

Έτσι μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Άρης Νίκαιας επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, ολοκληρώνοντας έτσι μια ονειρεμένη χρονιά, καθώς και το γυναικείο τμήμα της ομάδας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επιστροφή του στην Α1. 

Σε δηλώσεις ο τεχνικός του ΑΡΗ, Τάκης Μελετάκος στο e-handball.gr, ανέφερε: «Όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν άγχος. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Το Λουτράκι στον προηγούμενο τελικό έδειξε ένα καλό πρόσωπο σε αντίθεση με εμάς που δείξαμε το κακό μας. Έπρεπε λοιπόν σήμερα να παίξουμε σοβαρά. Βάλαμε ένα στόχο να μην δεχτούμε παραπάνω από 18-19 από το Λουτράκι. Εφόσον η άμυνά μας ανταποκρίθηκε σε αυτό ξέραμε ότι και στην επίθεση θα βάλουμε τα παραπάνω γκολ που χρειαζόμασταν. Ο Ποσειδώνας έπαιξε πολύ καλά σε όλη τη σειρά και έκανε πραγματικά ό,τι μπορούσε. άξιος αντιπαλός. Νομίζω όμως πως είμαστε δίκαια πρωταθλητές παίρνοντας και την άνοδο». 

Για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου ο τεχνικός Π.Παπαδόπουλος ανάφερε. «Πρώτα απ’όλα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, για την νίκη του και την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία. Η πορεία του στο πρωτάθλημα και στα plays offs ήταν σταθερή με ψυχολογία πρωταθλητή. Άξιος πρωταθλητής. Για την σειρά των τελικών πιστεύω ότι χάσαμε την ευκαιρία στο 1ο παιχνίδι για να κάνουμε την ανατροπή και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θα είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες. Μέσα από εδώ θέλω να δώσω ένα μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” στους παίκτες μου, γιατί όλη την χρόνια δείξανε μεγάλη αυταπάρνηση θυσιάζοντας τον εαυτό τους για την ομάδα. Δουλέψαμε και συμπεριφερθήκαμε ως οικογένεια και φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε, ελπίζω τη νέα χρόνια να είμαστε πιο τυχεροί και ικανοί να ξανά διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην μεγάλη κατηγορία.Και μην ξεχάσω, τους ενθέρμους φιλάθλους μας για την στήριξη τους σήμερα καθώς και για όλη την χρόνια, πιστεύοντας σε εμάς. Τους ευχαριστούμε. ». 

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-18 
Τα πεντάλεπτα: 0-1, 3-2, 6-4, 8-5, 10-6, 11-7 (ημχ.) 14-8, 16-12, 18-15, 19-15, 23-15, 26-18 

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Κουρής, Μπελεχρής, Αθανασίου 1, Αμανατίδης 10, Γρηγοράκης 2, Ζαχάρης, Μαλανδρένιας, Τερλέτσκι, Κλημανόγλου 3, Ασβαστάς, Ακερμανίδης, Χαραλάμπους 2, Γραμματικόπουλος 1, Βλάχος 3, Μελετάκος 4. 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ(Π.Παπαδόπουλος): Αικατερίνης 4, Γκίκας 2, Καπής, Τυφτικίδης, Μαρινάκης, Μπεκιάρης 3, Σταματίου, Χατζηκωνσταντίνου 3, Βλαχογεώργος, Δώδας, Φίλης, Βασιλειάδης 3, Μίχας, Ρουμελιώτης 3. 

Διαιτητές: Συρεπίσιος-Μετρινιάν, Δίλεπτα: 6-8, Πέναλτι: 1/4-2/3, Κόκκινη κάρτα: Γραμματικόπουλος 24.42, Βασιλειάδης 50.55 (τρία δίλεπτα) 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog