Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό: Eίναι καταπληκτικό !! Μπαίνουν τώρα και άλλα δίχτυα στο Λουτράκι

- Advertisement -





ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μετά το ξενοδοχείο ΠΑΠΠΑΣ που έβαλε δίχτυα στην παραλία του, ένας ακόμη επιχειρηματίας βάζει δίχτυα μπροστά στο μαγαζί του με σκοπό την προστασία των λουομένων πελατών του



Η διεύθυνση του cafe Coralle, ο Γιάννης Αλεξανδρής  και η Όλγα Φλαμιάτου, αποφάσισαν με δικά τους έξοδα να τοποθετήσουν μπροστά από την επιχείρησή τους, προστατευτικά πλωτά φράγματα για τις μέδουσες  !!


 Mε σεβασμό στους πελάτες τους, αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την ενέργεια, έτσι ώστε οι επισκέπτες του Coralle, να μπορούν να απολαμβάνουν άφοβα τη θάλασσα !!!




Μπράβο από εμάς, πολλά συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι !!!



- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παραλία δεν είναι δική του κύριε μπλόγκερ, εάν γνωρίζετε το νόμο είναι κοινόχρηστη και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η ενέργεια στην χρήση της παραλίας από απλούς λουόμενους – μη πελάτες του καταστήματος.

  2. Μήπως θα είμαστε υποχρεωμένοι να παραγγείλουμε για να κάνουμε μπάνιο.Τι έγινε η ελεύθερη παραλία γιατί θα πρέπει να πάω πέρα μακριά εγώ αν είναι και χρεονομαι. Θα γελάσουμε πολύ το καλοκαίρι κάτσε να δεις…..

  3. Καλά πλάκα κάνουμε τώρα μεμονωμένοι ιδιώτες γρήγορα τοποθετούν με δικά τους έξοδα τα δίχτυα και ολόκληρος Δήμος υποτίθεται πρέπει να ηγείται τέτοιας προσπάθειας ακόμα κωλυσιεργεί;
    Μπράβο για τους επιχειρηματίες αλλά μεγάλος προβληματισμος για την αργοπορία του δήμου που φαίνεται σε τίποτα να μην τα καταφέρνει…

  4. Εγω θα κάνω μπάνιο εκεί που έχει δυκτια και δεν θα αγοράσω τίποτα δικαίωμα μου είναι
    Να είχε βάλει ο δήμος παντού Άει σιχτίρ πια όλα λαθος σε αυτόν τον τοπο

  5. Μήπως σας πέρασε η ιδέα ότι η θάλασσα ανήκει σε εσάς και στους πελάτες σας,κάνετε μεγάλο λάθος. Οι παραλίες ανήκουν σε ολους και δεν έχει δικαίωμα κανεις να τις περιορίζει για να πλουτίσει.

  6. Δεν βάζουν δίχτυα , γιατί δεν ασχολούνται. Όλα από τον δήμο τα περιμένουν έτοιμα. Βάζουν , πάλι κατηγορίες. Πρέπει να πάψουμε να ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά να δούμε πως θα πάρουμε και εμείς. Δεν νομίζω να σου πουν μην κάνεις μπάνιο αν δεν παραγγείλεις καφέ. Δεν μπορούν. Αν ξαπλώσεις στην ξαπλώστρα του μαγαζιού, πρέπει. Τα μαγαζιά έχουν πάθει ζημιά τα τελευταία έτη και πρέπει να βοηθήσουμε.

  7. 8:06 μ.μ. Η παραλια δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος δηλάδη τωρα που εβαλε αυτος τα δικτυα ειμαστε υποχρεωμενη να κατσουμε στο μαγαζι του να πιουμε και καφε γιατι αν κατσουμε εκει εκει που εχει βαλει τα διχτυα δνε νομιζω να μας αφησει τζαπα ντροπη στο δημο που δεν βαζει μονος του τα διχτυα

  8. Εσύ που βγαίνεις ή θα βγεις να κατηγορήσεις τις κινήσεις που κάνουν οι επιχειρηματίες, για να σώσουν τον εαυτό τους και κατά συνέπεια να προσφέρουν ελάχιστα και στους υπόλοιπους, ελάχιστα αλλά όχι αμελητέα, σκέψου πριν χρόνια ή στις επόμενες εκλογές τι ψήφισες ή τι θα ψηφίσεις…Να σου πω εγώ εκ του αποτελέσματος; Ίδιοι άνθρωποι σε διαφορετικά σχήματα και το ίδιο αποτέλεσμα 0… ταΐζουμε γενιές και γενιές γνωστών οικογενειών και εναντιωνόμαστε στους επιχειρηματιες. Αλήθεια 10 μήνες τι κάνει το Λουτρακι; Περιμένει να έρθουν οι δυο να το σώσουν; Αυτό είναι το πλάνο ; Όλοι γίναμε ειδικοί και κρίνουμε τον διπλανό μας, έτσι στηρίζουμε το Λουτρακι; Ναι ο Γιάννης έβαλε δίχτυα και θα τον στηρίξουμε, όπως και αν βάλει και ο Κώστας και ο Μήτσος και ο οποιοσδήποτε συνδημότης μας. Να κράξετε αυτούς που δεν έφεραν λύσεις ώστε η θάλασσα να είναι μέρος εσόδων αλλά όχι το μόνο. Προτάσεις υπάρχουν άπειρες αλλά είπαμε το dna μας θέλει να είμαστε ο τζίτζικας του παραμυθιού, τα μυρμήγκια ας τα κάνουν άλλοι….

  9. 2.51 οταν παs για μπανιο θα σου εχουν τζαμπα εσενα ομπρελα και ξαπλωστρα και εναν φρεντο. Αν δεν σ αρεσει εχει πολλα ελευθερα κομματια παραλιαs να φαs τα κεφτεδακια αλλα εκει θα πληρωσειs !!

  10. ας σοβαρευτουμε λιγο ποια δικα τους εξοδα με 5 ευρω τον καφε και ελπιζω να μεινουν μονο εκει και οχι να χρεωνουν και ξαπλωστες τα εξοδα ειναι του κοσμου .ΑΥτα για να ξερουμε τι λεμε .

  11. Anti na xereste pu kapioi anthropoi frobtisan na iparxun komatia gia na mporis na kanis mpanio krazete axristi kai apedefti kai fisika tha prepi na plirosis gia na lanis mpanio an fe saresi ta mpougalakia su kai pio pera i ftiaxe kana yroxo me fixti kai kolimpa monosu apedefti e apedefti

  12. Φορτώστεεεεεε φορτώστεεεεεε!!Εγώ άμα ήμουν τσουχτρα με τόσες λαλακιες που ακούω να λέτε θα πήγαινα αλλού!!Μερικοί ούτε νιονιο νιανια έχετε!!Ρε διαβάζετε αυτά που γράφετε μερικοί?! Ρε ποιο πολλή ζημιά κάνετε εσεις με αυτά που λέτε και γραφετε από τις Τσούχτρες. Ρε δεν θα ερχετε κανένας άμα βλέπει τα σχόλια στο loutrakiblog. Όταν δεν σου επιτρέψουν να κάνεις το μπάνιο σου στα "οικόπεδα "με δυχτια τότε να κάνεις κριτική. Το σταματω εδώ γιατί τα έχω πάρει χοντρά. Ότι να ναι. Ρε πάρτε από ένα δυχτι ο καθένας και δεν θα σας τρώνε οι τσούχτρες και κάντε μπάνιο όπου γουστάρετε

  13. 11:14 μ.μ. οοοοχι φιλε μου, θα πηγαινουμε να κανουμε μπανιο στα ιδιωτικες θαλασσιες πισινες και μετα θα βγαινουμε και θα ξαπλωνουμε στην πετσετα μας μπροστα απο τις ξαπλωστρες σας ! και κοιταχτε να ειστε 5 μετρα πισω απο κει που σκαει το κυμα.

  14. Τι λετε ρε σεις ασχετοι εδω μεσα? Νομιζετε πως πηρε ο πονος τους επιχειρηματιες για τον κοσμακη και τις τσουχτρες? Η κονομισια ρεεεεεεεε…. Και για να βγαλουν τα σπασμενα, περιμενω να δω (δεν ξερω, απλως περιμενω) αν θα κοβεται το νομιμο 24% ΦΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog