Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά (κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας) και στο νότιο Αιγαίο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο το Σάββατο ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες. Ο υδράργυρος από 11 έως 27 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 13 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά τις απογευματινές ώρες και τοπικές βροχές ή καταιγίδες, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.