Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα (κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας) και στο Αιγαίο (κυρίως στα νότια).

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο το Σάββατο ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο υδράργυρος από 11 έως 27 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές στα νότια ορεινά, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα νότια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά τις απογευματινές ώρες, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.