Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα συμμετέχουν στο Danaon Cup 2018

- Advertisement -

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στον πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ στο Ναύπλιο πραγματοποιηθηκε η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου για το Danaon Cup 2018.

Ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά ανάπτυξης διοργανώνεται στην Ελλάδα, πρόκειται για το Danaon Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αργολίδας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Στόχος είναι να δώσει στους νεαρούς αθλητές χάντμπολ μια ολοκληρωμένη εμπειρία με σύνθημα «Χάντμπολ, χαρά, εκπαίδευση».

Το DanaonCup συνδυάζει μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση στο χάντμπολ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος την κουλτούρα και την πλούσια ιστορία της περιοχής.

’’Η φιλοδοξία μας είναι να προωθήσουμε το χάντμπολ και να ενισχύσουμε τις διεθνείς σχέσεις μεταξύ των νέων ανθρώπων μέσω της χειροσφαίρισης. Είμαστε πρόθυμοι να τους προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία’’, είναι η επίσημη δήλωση των διοργανωτών.

«Το Danaon Cup δεν είναι μόνο αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά έχει επίσης ισχυρό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα».

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο σύστημα της διοργάνωσης, αλλά και τις ηλικιακές κατηγορίες με το DanaonCup να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερο.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Κ14)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (Κ14)

Διεθνές Τουρνουά Παίδων (Κ16)

Διεθνές τουρνουά Εφήβων (Κ18)

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρξουν παράλληλες δραστηριότητες και happenings, όπως το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Show me the way», όπου επιτυχημένοι αθλητές χάντμπολ καλούνται να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους από την σπουδαία καριέρα τους.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον ΑΟ Διομήδης Άργους, πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες το 2012 και το 2014. Κατά τη διάρκεια των 34 χρόνων ιστορίας του συλλόγου, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Διομήδη είναι η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ την περίοδο 2011/12.

H καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχών στο Danaon Cup είναι η 31η Μαΐου 2018.

Να τονίσουμε τέλος πως στην φετινή διοργάνωση περνουν μέρος περισσότερες απο 50 ομάδες και 1000 αθλητές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog