Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «ρημάξει» την Γλυφάδα (Ηχητικό)

- Advertisement -

– Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των ληστών που είχαν “ισοπεδώσει” την Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές – Συνελήφθησαν στις 10 Απριλίου του 2018 – Τρία νέα παιδιά είναι οι δράστες – Ο πιο μικρός είναι μόλις 19 χρονών – Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν ληστέψει και την αντιδήμαρχο της περιοχής, η οποία γυρνώντας από τριήμερο με την οικογένεια της τους πέτυχε μέσα στο σπίτι

Στην δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία και φωτογραφίες των διαρρηκτών που είχαν γίνει «εφιάλτης» για τους κατοίκους της Γλυφάδας. Οι διαρρήκτες μάλιστα είχαν ληστέψει και την αντιδήμαρχο της περιοχής.

1) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα

2) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα
) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Η ληστεία στο σπίτι της αντιδημάρχου

Οι ληστές είχαν «χτυπήσει» πολλά σπίτια στην Γλυφάδα ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το σπίτι της αντιδημάρχου Σάσας Πατεράκη, τον περασμένο Απρίλιο.

Η κα Πατεράκη, αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, είχε δηλώσει ότι όλη η οικογένεια ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, την ώρα που επέστρεφε η οικογένεια στο σπίτι οι κλέφτες ήταν μέσα. «Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Γυρίσαμε από τριήμερο. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα, ακούσαμε θορύβους. Καταλάβαμε ότι μας λήστευαν… Κατεβήκαμε κάτω, φωνάζαμε «ληστεία, ληστεία» και μαζεύτηκε κόσμος. Πρέπει να ήταν πολύ ώρα μέσα… Ευχαριστούμε τον Θεό που εκείνη τη στιγμή δεν ανοίξαμε την πόρτα με το παιδί, να μας σκοτώσουν».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog