Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στις ακτές της Ουαλίας (εικόνες)

- Advertisement -

Ένα αρκετά περίεργο και μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στις αρχές της Ουαλίας. Τόσο… απόκοσμο μάλιστα που οι ειδικοί δεν έχουν ακόμα ταυτοποιήσει τί ακριβώς είναι…
Ξεβράστηκε στις ακτές της παραλίας Ροσίλι στο Γκάουερ της Ουαλίας.

Ανακαλύφθηκε από την 41χρονη Μπεθ Τζανέτα. η οποία είχε βγάλει βόλτα τους σκύλους της όταν συνάντησε το μυστηριώδες κουφάρι, σύμφωνα με είδηση του BBC.

Ο Μαρκ Χίπκιν, φύλακας της περιοχής, που πήγε στο σημείο για να συλλέξει τα απομεινάρια του ζώου δήλωσε ότι νόμιζε ότι πρόκειται για θαλάσσιο θηλαστικό, καθώς συχνά ξεβράζονται δελφίνια και φάλαινες στις ακτές. Μερικές φορές μάλιστα, δήλωσε ο Χίπκιν, ξεβράζονται και πρόβατα.

Το ζώο, που μάλλον πρόκειται για κάποιο είδος θαλάσσιου κήτους, έχει μήκος 1.52 μέτρα, μακρύ κεφάλι και μεγάλο σαγόνι, ενώ ειδικοί, όπως η βιοεπιστήμων του πανεπιστημίου του Σουάνσι Δρ. Φόρμαν, πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος φάλαινας ή δελφινιού.

Δείτε το:

koutipandoras.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το περίμενα να ακούσω κάνα μαργαριταρι!!25 χρονια στην ουαλλια αδερφε ούτε έχω βουτήξει το πόδιμου που λένε στη θάλασσα και ούτε πρόκειται!!Θα μας λύσει την απορία ο Navalcomand που τα ξερει κάτι τέτοια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog