Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πολιτικός αμοραλισμός – επικίνδυνος λαϊκισμός

- Advertisement -

Η ομαδούλα του άκρατου λαϊκισμού και των “πονεμένων” αμοραλιστών του Λουτρακίου που με γνώμονα το προσωπικό ή πολιτικό τους όφελος χωρίς απολύτως κανένα ηθικό φραγμό ,θέλησαν να διασύρουν και να εμπαίξουν ένα ολόκληρο δήμο, νομίζουν ότι τα κατάφεραν..

Πανηγυρίζουν πάνω στο “κουφάρι” μας  και ονειρεύονται καρέκλες ή “μεροκάματο” (πλανώνται πλάνην οικτράν)..

Η απόρριψη εκ μέρους τους των ηθικών κανόνων και ευρύτερα ο τρόπος συμπεριφοράς, ζωής και λειτουργίας  χαρακτηρίζεται από έλλειψη ηθικών ενδοιασμών.Σκόπιμα “κατασκευάσθηκαν” διάφορα  και  λήφθηκαν  αποφάσεις που παρουσιάστηκαν τεχνητά και επικοινωνιακά ως «κοινωνικά δίκαιες» πλην όμως υπέκρυπταν σκοπούς άλλους οι οποίοι πολύ απέχουν από την απόδοση κοινωνικής ή άλλης δικαιοσύνης. Τα κοινωνικά δίκαια, τα οποία στην εφαρμογή τους οδηγούν σε πλήρη εκτροχιασμό με ολέθριες εν τέλει επιπτώσεις για εκείνους που υποτίθεται πως θέλουν να προστατεύσουν, δηλαδή όλους εμάς τους πολίτες.

Πολιτικός αμοραλισμός – επικίνδυνος λαϊκισμός

Αγαπητοί φίλοι τον άκρατο λαϊκισμό το Λουτράκι τον ζει εδώ και πολλά χρόνια. Και έχουμε ευθύνη όλοι μας. Που δεν θέσαμε στο περιθώριο όλους αυτούς. Που τους δώσαμε χώρο να εμπαίζουν για τα συμφέροντά τους ή για την εμπάθειά τους ένα ολόκληρο Δήμο..
Εχουμε ζήσει τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών με τους “παλαμακιστές” να επιτίθενται σε κάθε δημοκρατική φωνή.

Πολύ σοβαρά τα πράγματα, ραγδαίες οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα και κάποιοι έχουν ευθύνη., Εχουν ονοματεπώνυμο όλοι αυτοί που “έπαιξαν” με το όνομα της πόλης, με την περιουσία του Δήμου, με τις “ψευτοεπαναστάσεις” τους, με τα ψέμματα και τις “συμφωνίες” τους, με το “ψευτοενδιαφέρον τους” για το καλό της πόλης και με τους ψευτοεργατοπατέρες να σιγοντάρουν….
Εχουν ευθύνη οι αμοραλιστές που σπίλωσαν ανθρώπους, θίγοντας τιμές και υπολήψεις..

Δεν  ενδιαφέρονται για την πόλη και τις προοπτικές. Γιατί  τέτοιου τύπου λαϊκισμοί κι κιτρινισμοί οδηγούν σ’ ένα νέο μοντέλο, που δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη, την ευημερία και το καλό του Δήμου.Και κάποιος πρέπει να το εξηγήσει στους “αδαείς” (όπως λένε) πολίτες..

 Όταν βλέπει κανείς τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ να βυθίζεται και ταυτόχρονα να γίνεται μάχη στα καταστρώματα για την διακυβέρνηση του πλοίου, δύο τινά μπορεί να υποθέσει, ή διαδίδουν ψέματα πως κινδυνεύει το πλοίο ή ότι προσδοκούν οφέλη από την βύθιση του, για την οποία νομίζουν πως δε λογοδοτήσουν, ακόμα κι αν πνιγούν πέντε εκατομμύρια επιβάτες. Αν υπήρχε ψήγμα ευθύνης στα δρώμενα, όχι μόνον θα έκαναν αγώνα οι ξύπνιοι για να επωμισθούν τις ευθύνες, αλλά θα εξαφανιζόντουσαν στα βουνά και στα λαγκάδια για να μην τους βρουν….

ΥΣ: To loutrakiblog.gr έχει αποδείξει στην πορεία των 8 χρόνων του πως δεν εκβιάζεται, δεν δέχεται απειλές, δεν νουθετείται και δεν σπονσονάρεται. Κυρίως δε δεχόμαστε προσταγές.
Είτε σε κάποιους αρέσει η κριτική μας , είτε δεν αρέσει. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Εμείς οφείλουμε να λέμε τη γνώμη μας, ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα, χωρίς εμμονή και χωρίς εμπάθεια…. Σε όποιον αρέσει, ο κόσμος καταλαβαίνει…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψηγμα ευθυνης, δεν σημαινει οτι τα κανω "ολα ισωμα",βυθιζω μια πολη στην μιζερια,στην κακαμοιρια,στην ανυποληψια και μετα τρεχω να κρυφτω μη με βρουν. Ειτε απο ανικανοτητα,ειτε απο προσωπικο οφελος, βυθιζουν καποιοι για χρονια τον τοπο τους,ειναι υπευθυνοι και πρεπει να λογοδοτησουν. Οχι να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. Δεν πηραν αποφασεις κακες που επηρεασαν μονο το σπιτι τους. Επηρεασαν μια ολοκληρη πολη και τους χιλιαδες των κατοικων της. Προεκλογικα,δεν ξερεις τι θα σου βγει ο υποψηφιος "σωτηρας". Ολοι κρινονται απο τα αποτελεσματα.Και αυτα δυστυχως ειναι τραγικα και μηπως αμφιβολα ανατρεψιμα πλεον. Τα δεν ξερω,δεν ακουσα, δεν καταλαβα οταν εισαι υπευθυνος για μια ολοκληρη πολη απλα ΔΕΝ υπαρχουν. Αν δεν,σηκωνεσαι και φευγεις. Αυτο θα πει υπευθυνοτητα. Οπως υπευθυνοτητα ζητειται και για ολους αυτους που εκλεχτηκαν για να εχουν λογο,αποψη και γνωμη για τα δρωμενα,κι οχι να σιωπουν ειτε γιατι δεν θελουν να πανε κοντρα στην "κεφαλη",ειτε γιατι απλα δεν ξερουν να μιλησουν. Καποιοι βυθισαν μια ολκληρη πολη σε τελμα και δεν θα πληρωσουν? Απλα,τι ? Θα φυγουν ησυχα και απλα σαν να μην εγινε τιποτα?

  2. mifi, έχετε καλές προθέσεις, όμως, ζείτε σε μια κοινωνία που νοιάζεται μόνο για το προσωπικό όφελος.
    μην περιμένετε τίποτα από τους πολιτικούς σας, ειδικά μην περιμένετε ηθικά.
    αυτό που έχουμε στο λουτράκι είναι: ο πολιτικός οπορτουνισμός.
    εκτός από τον προηγούμενο δήμαρχο, όλοι οι ηγέτες εργάστηκαν σκληρά για ιδιωτικό όφελος μόνο.
    αυτό που βλέπετε σήμερα στο Λουτράκι: εγκατάλειψη, πολύ ηλικιωμένη πόλη, μόνο βασικές δημοτικές υπηρεσίες (όπως στην ΠΓΔΜ), ο χρόνος έχει παγώσει, γκρίζο μέλλον, όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα των εκλεγμένων ηγετών.
    η μόνη παραμένει η ερώτηση είναι να ρωτήσω σοβαρά: πού είναι η κόλαση όλα τα χρήματα. αλλά κανείς δεν θα ρωτήσει ….

  3. je suis, το τραγικό γεγονός είναι ότι στην κοινωνία μας, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς να φοβάστε να αναλάβετε ευθύνη, γιατί είναι αυτό? γιατί κανείς δεν νοιάζεται, γιατί δεν υπάρχει η πιθανότητα να τιμωρούνται πολιτικά επειδή δεν κάνουν καλή δουλειά, μια επαγγελματική πράξη προς όφελος της πόλης!

    ας είμαστε ειλικρινείς, η εκλογική δομή του χωριού μας είναι κατασκευασμένη από την οικογένεια και τους γνωστούς, μοιάζουμε με ένα ρωσικό κολχόζ …. και ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι η πόλη μας που πεθαίνει φάντασμα. ευχαριστώ

  4. je suis, το τραγικό γεγονός είναι ότι στην κοινωνία μας, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς να φοβάστε να αναλάβετε ευθύνη, γιατί είναι αυτό? γιατί κανείς δεν νοιάζεται, γιατί δεν υπάρχει η πιθανότητα να τιμωρούνται πολιτικά επειδή δεν κάνουν καλή δουλειά, μια επαγγελματική πράξη προς όφελος της πόλης!

    ας είμαστε ειλικρινείς, η εκλογική δομή του χωριού μας είναι κατασκευασμένη από την οικογένεια και τους γνωστούς, μοιάζουμε με ένα ρωσικό κολχόζ …. και ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι η πόλη μας που πεθαίνει φάντασμα. ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog