Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:Ο Αγγελος Βαραβέρης μιλά στο Δημήτρη Μανωλάκη για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο

- Advertisement -

Ζωντανά στο στούντιο του ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8 βρέθηκε ο Λουτρακιώτης ποδοσφαιριστής, που φέτος αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Αγίου Γεωργίου, Άγγελος Βαραβέρης, Ο Άγγελος Βαραβέρης μίλησε για την εξαιρετική 1η σεζόν της ομάδας του στην Α’ Κατηγορία, τις προσωπικές του εμφανίσεις (αγωνίστηκε και στα 30 ματς, χωρίς να χάσει λεπτό),τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, τον ΑΟΛ, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα, το Κορινθιακό ποδόσφαιρο γενικότερα ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό παίκτης και πολύ καλό παιδί.Άτυχος όμως γιατί λόγω ενός τραυματισμου απο ότι έχουμε ακούσει θα μπορούσε να είχε κάνει άνετα καριέρα στις μεγάλες κατηγοριες.

  2. Τα λες ωραία ΒΑΡΑΒΕΡΗΣ αλλά Ποιοί να ακούσουν;Κοιτάνε οι παράγοντες πρώτα την προβολή τους πως θα τους ανοίξουν δουλειές και μετά την ομάδα τους.

  3. Στην φίλη 400. Έχει πάρει από την μαμά του κοπελιά γιαυτό είναι όμορφοπαιδο!!Θα με κράξει ο Μπαμπάς του τώρα. Σιδερένιο να είναι το παιδί και να χαίρετε να πεζει αυτό το ωραίο άθλημα που λέγετε ποδόσφαιρο. Καλημέρα στους συμπατριώτες μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog