Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο δικός μας Σταύρος Δρίτσας βασικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Λονδίνο

- Advertisement -

Ο Σταύρος Δρίτσας για τον οποίο έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν με αφορμή τις συναυλίες του στην περιοχή και το εξωτερικό, έχει αρχίσει από καιρό να καθιερώνεται ως νέος σολίστ πιάνου διεθνώς.
Αλλά πλέον, οι ικανότητες του τραβούν την προσοχή μεγάλων και σημαντικών οργανισμών: 

Πέρα από την αντιπροσώπευση του από το Talent Unlimited, φορέας προώθησης νέων αστεριών της κλασικής μουσικής, την τακτική του εμφάνιση σε συναυλίες της Ακαδημίας Beethoven στη Γερμανία,

 ήρθε η σειρά του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας να τείνει χείρα συνεργασίας. Το νεοσυσταθέν Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα σε Λονδίνο, Ρώμη, Βοστώνη, Κοπεγχάγη κ.α., έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης Ελλάδας στο παγκόσμιο γιγνεσθαι ως κοιτίδα πολιτισμού, μέσω των επιστημόνων, επαγγελματιών και καλλιτεχνών από τη χώρα μας  που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ο Σταύρος από εδώ και πέρα θα αποτελεί βασικό συνεργάτη του Ινστιτούτου στο Λονδίνο και παγκοσμίως, μέσω της διοργάνωσης συναυλιών οι οποίες θα συνδυάζουν την κλασική με την ελληνική κλασική μουσική, σε μεγάλες αίθουσες.

Και το ακόλουθο άρθρο εγκαινιάζει τη συνεργασία τους!

Σταύρος Δρίτσας ! Αυτό…το αστέρι μας !!

Η επιλογή του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας να συνεργαστεί με τον Σταύρο Δρίτσα, ανάμεσα σε τόσους νέους Έλληνες μουσικούς που διαπρέπουν στο εξωτερικό, αποδεικνύει την αναφορά του Δημάρχου Λουτρακίου -Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κου Γκιώνη Γιώργου, πως ο Σταύρος ανάγεται σε έναν από τους πλέον επισήμους εκπρόσωπους/πρέσβεις της Ελλάδας στο εξωτερικό.



Στο ρεσιτάλ πιάνου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου- Δεκέμβρης 2017 (Φωτό Χαρά-loutrakiblog)





Δείτε παρακάτω μερικά από τα άρθρα που έχουμε αφιερώσει στο Σταύρο


Το λαμπρό μας Αστέρι !!!! Ο Λουτρακιώτης πιανίστας Σταύρος Δρίτσας στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο


Σταύρος Δρίτσας : O νεαρός Λουτρακιώτης πιανίστας που διαπρέπει στο εξωτερικό (συνέντευξη)
Ρεσιτάλ Πιάνου με τον Λουτρακιώτη Σταύρο Δρίτσα !
Λουτράκι: O Σταύρος Δρίτσας μιλά για το ρεσιτάλ πιάνου στις 20 Δεκεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτός είναι ο νεαρός Λουτρακιώτης πιανίστας Σταύρος Δρίτσας. Ακούστε το μήνυμά του (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ))






- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το παιδί πρέπει να παραδειγματισει και άλλα παιδιά του τόπου μας και να αφοσιωθουν σε επιστήμες η Τέχνες και όχι σαν εμάς τους παλιούς που μας είχε φάει η "παραλία"και η"νύχτα"!!Και οι γονείς να κάνουν θυσίες όπως οι γονείς του Σταύρου και ίσως μια μέρα να δείτε και εσείς τα παιδιά σας σε άρθρο του loutrakiblog.Καλησπέρα σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog