Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αρκαδία :”Ξέφυγε” η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο ! “κοσμητικά” και “χειροδικίες” (vιdeo)

- Advertisement -

Η παραχώρηση χρήσης της υπόγειας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας για τη δωρεάν εκμάθηση Ελληνικών παραδοσιακών χωρών παραλίγο να … τινάξει στον αέρα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Αν και κανείς δεν περίμενε ότι ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσε να δημιουργήσει τόση ένταση, η πραγματικότητα είναι ότι από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξέφυγε τελείως.

Εξ αρχής, υπήρξε λογομαχία ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κανδήλας και τη δημοτική σύμβουλο της μειοψηφίας Μαρία Εικοσιδέκα.

Το τοπικό συμβούλιο Κανδήλας έχει αποφάσισε ομόφωνα να μην παραχωρηθεί το σχολείο για τέτοιους είδους δραστηριότητες, αλλά μόνο για δραστηριότητες που αφορούν τους μαθητές. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του χωριού.

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας τόνισε ότι «ο Σύλλογος Νέων Κανδήλας πρέπει να αποσαφηνίσει για πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται το χώρο, διότι το σχολείο είναι σε λειτουργία. Βέβαια, η αποθήκη που ζητούν έχει ανεξάρτητη είσοδο. Να μας δώσει η διευθύντρια την έγγραφη συγκατάθεση της και ο Σύλλογος τις ημερομηνίες και τις ώρες που θα χρησιμοποιεί και μετά να αποφασίσουμε».

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι πρέπει να εκφράσει τη θέση της και η Δημοτική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γεωργανόπουλος τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να ζητά κάτι ο Σύλλογος και να μην είναι ενημερωμένος η Διευθύντρια του σχολείου, ο Πρόεδρος της κοινότητας και οι γονείς των παιδιών.

Πιο μετά, προκλήθηκε νέα ένταση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να λέει στην Μαρία Εικοσιδέκα ότι πριν μιλήσει πρέπει να ζητάει το λόγο.

Η κυριά Εικοσιδέκα είπε για τη δημοτική αρχή ότι είναι ανίκανη και ότι μαζί με τον Πρόεδρο πάει πίσω την Κανδήλα, αντί να προωθείτε τέτοιες δραστηριότητες. Ντροπή σας. Είσαστε ανόητοι και αγράμματοι και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Εκεί της ζήτησε να ανακαλέσει ή να περάσει έξω από την αίθουσα.

«Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Από το σπίτι σου θα φύγω έξω;» απάντησε.

Κι ενώ το θέμα αποσύρθηκε, κάποια στιγμή πλησίασε ο Πρόεδρος της Κανδήλας την Μαρία Εικοσιδέκα, στη θέση που κάθεται στο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να σηκωθεί όρθια και να φωνάζει «μη με ακουμπάς, ρεμάλι»!

Εκεί παρενέβη ο Κώστας Τζιούμης, με τον Πρόεδρο της Κανδήλας να αποχωρεί από την αίθουσα και τον Τάσο Κακλαμάνο να διακόπτει τη συνεδρίαση.

kalimeraarkadia.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κυρία με την Περίεργη κομμωση ήταν όλα τα λεφτά!!Εικοσιδεκα Μαρία!!Παντόφλες που θα τρώει ο σύζυγος!!

  2. παω στοιχημα πως αυτη ηταν υποψηφια σαν γονος γνωστης οικογενειας παντρεμενη με τον ταδε που εχει 2 παιδια
    κτλ κτλ οτι ψηφισεις περνεις νεοελληνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog