Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα (31/5/2018)

- Advertisement -

Με καλό καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν τις θερμές ώρες της ημέρας, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες να σημειώνονται στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές το απόγευμα στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 12 έως 31 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος, τοπικές νεφώσεις και στα νότια σποραδικές βροχές ως το μεσημέρι, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog