Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Φλαbaraki” : To πιο in Beach Bar του Λουτρακίου !

- Advertisement -

 Όλοι γνωρίζουμε την παραλία στην περιοχή “Φλάμπουρο” Λουτρακίου.. Ναι, εκείνη η όμορφη, απάνεμη παραλία που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί !

Εκεί που μπορείς να απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας σου.Εκεί λοιπόν στο γνωστό cafe -beach bar “Φλαbaraki” όλες οι ώρες μπορεί να είναι οι καλύτερες !!

 Τα πρωινά με καφέ,δροσιστικούς χυμούς, σάντουιτσ, το μεσημέρι με ποικιλίες κρεατικών, κλάμπ σάντουιτσ, σουβλάκια και άλλα πολλά εδέσματα,πίνοντας και μια δροσιστική μπύρα, άλλωστε οι μεσημεριανές ώρες του καλοκαιριού απαιτούν λίγη δροσιά !!

Τα απογεύματα στο Φλαbaraki είναι απλά μαγικά, όπως και το ηλιοβασίλεμα το δειλινό !!

Τελειώνεις τη μέρα σου με ένα beach party με τους καλύτερους Djs , ή ακούγοντας ζωντανή μουσική από μπάντες και καλλιτέχνες της περιοχής μας !!

Γενικά τα παρτάκια στο Φλαbaraki είναι super !! και το βασικό !! μέχρι πρωίας, αφού κανείς δε θα σε ενοχλήσει για τη μουσική!!!

Μην ξεχνάτε !
Το “Φλαbaraki” είναι μοναδικός χώρος για τα γενέθλια των παιδιών, αφού οι γονείς δεν θα ανησυχούν για αυτοκίνητα κλπ. Τα παιδιά δε, θα παίξουν ανέμελα, δίπλα στη θάλασσα και σίγουρα, θα ευχαριστηθούν !! Τα γενέθλιά τους στο “Φλαbaraki” θα τους μείνουν αξέχαστα!!

Μην αργοπορείτε !
 Απολαύστε το μπάνιο σας στην οργανωμένη παραλία του!

Ανοιξε τις πύλες του και σας περιμένει !!

Επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο, ανεπιφύλακτα !!

Καλό καλοκαίρι και καλά να περάστε στο “Φλαbaraki”, το πιο in beach bar της περιοχής !!!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα δεν εχει και τσούχτρες, γιατί είναι και απαγκιο εκεί όταν έχει αέρα Λουτράκι, κομπλέ που λέει και ο φίλος!όπου και να πας στα μέρη μας είναι ωραια τα έχουμε ξαναπεί απλά η Χαρα και loutrakiblog με τις φωτογραφίες το δείχνουν σε αυτούς που δεν ξέρουν τις ομορφιές του Δήμου μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog