Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βίντεο: Έδερνε τη γυναίκα του στην μέση του δρόμου – Πώς αντέδρασαν οι περαστικοί

- Advertisement -

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα στην Τουρκία με την αντίδραση των περαστικών, μόλις συνειδητοποιούν ότι ένας άνδρας δέρνει μια γυναίκα μέσα στην μέση του δρόμου…

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Τουρκία παρουσιάζουν έναν άνδρα έξω δικαστήριο να χτυπάει μια γυναίκα στο κεφάλι, κρατώντας χαρτιά στο χέρι του. Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια, ο άνδρας δεν σταματάει, παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει ήδη πέσει στο δρόμο και προσπαθεί να καλυφθεί.

Το μαρτύριο της γυναίκας θα σταματήσει μόνο όταν ένας περαστικός αποφασίσει να επέμβει και με μία “κουτουλιά” ρίξει τον άνδρα στο έδαφος. Στο πλευρό του θα σπεύσουν και άλλοι περαστικοί, δέρνοντας τον “νταή” και βοηθώντας να μείνει ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Μετά την άφιξη της αστυνομίας, δόθηκαν και οι απαντήσεις για το ξυλοδαρμό της γυναίκας. Το ζευγάρι μόλις είχε βγει από το δικαστήριο έχοντας πάρει διαζύγιο.

Ο άνδρας συνελήφθη, έχοντας πρώτα γελοιοποιηθεί για την ανάρμοστη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του, αφού το video έγινε viral στα social media.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog