ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SPA


Ο Γ. Γκιώνης, όμως, ήταν καταιγιστικός και στο θέμα του spa, για το οποίο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ν. Ρεμαντάς, είχε δηλώσει τα εξής:

«Χρόνια τώρα, που ξεκίνησε το spa, χάνει λεφτά.  Γιατί είναι ανοιχτό, σήμερα; Αν το κλείναν αύριο, δεν θα γινόταν κάποια ζημιά άλλη, απ’ το να πληρώνουν έναν ΕΝΦΙΑ.  Αν πληρώνουν, γιατί δεν ξέρω αν απαλλάσσονται.»Για να λάβει την εξής αποστομωτική απάντηση, από το Γ. Γκιώνη:

«Τα δυόμισι τελευταία χρόνια, έχουμε άνοδο, περισσότερο από 25%, σε εισπράξεις και επισκεψιμότητα, στο spa.  Πιστεύουμε ότι, στο τέλος της σεζόν, θα έχουμε ισοσκελίσει τα έξοδα, με τα έσοδα.  Θεωρούμε ότι έχουμε το καλύτερο spa, σε όλη την Ελλάδα – δεν το συγκρίνω με το Λουτράκι Αριδαίας, που έχει εγκαταστάσεις μέσα στη φύση και είναι εντελώς διαφορετικό.  Έχουμε πάρει «άριστα» και από το TripAdvisor.
 Όμως, ο ρόλος του spa δεν είναι μόνο να βγάζει λεφτά.  Είναι να προσελκύει κόσμο.  Το χρησιμοποιεί μεγάλο τμήμα του επιχειρηματικού κόσμου, στο Λουτράκι.  Όταν μπαίνουν 100.000 άνθρωποι σε ένα spa, δεν κάνουν μόνο ένα μπάνιο και φεύγουν.  Κάπου θα μείνουν, κάπου θα φάνε, κάπου θα διασκεδάσουν.»


«ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.  ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ;»


Για να συνεχίσει, τονίζοντας το εξής:

«Είναι μεγάλη προσβολή, να πει να κλείσουμε τις δημοτικές επιχειρήσεις, επειδή μπαίνουν μέσα.  Αυτός μπαίνει μέσα 20 εκατομμύρια το χρόνο, από το 2010.  Του είπαμε ποτέ να κλείσει;»

Πηγή: Eφημερίδα Αλλαγή στο Λουτράκι (κυκλοφορεί)