Έχουν περάσει, κιόλας, δυο χρόνια, από την αποχώρηση, από το πρωτάθλημα, της πιο επιτυχημένης ομάδας του Λουτρακίου, η οποία διαφήμιζε την πόλη μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.  Η ομάδα χάντμπολ του Ποσειδώνα αποχώρησε, από την Α1 Εθνική Κατηγορία, λόγω οικονομικών
προβλημάτων.  Διότι η πόλη μας, πλην ελάχιστων επιχειρηματιών και λίγων εκατοντάδων φιλάθλων, δεν τη στήριξε. 

Και δεν είχε ουσιαστική στήριξη, ούτε από το Δήμο, ούτε από την Περιφέρεια.
Σε πιάνει θλίψη, όταν βλέπεις ομάδες από το Άργος, την Ορεστιάδα, την Έδεσσα, τη Σύρο, ακόμα και το κοντινό μας Βραχάτι, να αγωνίζονται, σε κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας.

 Και όσοι θαυμάσαμε την ΑΕΚ, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου χάντμπολ, μιας διοργάνωσης στην οποία ο Ποσειδώνας μας είχε συμμετάσχει και προκριθεί, στις 16 καλύτερες ομάδες, αισθανθήκαμε υπερηφάνεια, αλλά και έναν «κόμπο», στο στομάχι.  Διότι η ΑΕΚ είχε προπονητή το Ν. Γραμματικό και παίκτες τους Πέρρο , Συγγάρη, Δομπρή, Βαμβακά, Τρουπή και Τσικογιαννόπουλο.

  Όλοι αυτοί ήταν μέλη της μεγάλης ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου, που έγραψε ιστορία, στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και του νομού μας.

… ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Όσοι, μάλιστα, παρακολουθούν και τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, εκτός από τον προπονητή και τους έξι παίκτες της ΑΕΚ, που ανέφερα παραπάνω, μπορούν να παρακολουθήσουν και τέσσερις, ακόμα, παίκτες του Ολυμπιακού, με θητεία στη μεγάλη ομάδα του Ποσειδώνα.  Πρόκειται για τους Κωστακίδη, Τζηρά, Σκρόμπιτς και Παπαδιονυσίου.

Αυτά τα λίγα, επειδή στο Λουτράκι σπάνια εκτιμάμε πρόσωπα και καταστάσεις.


Πηγή :Εφημερίδα Αλλαγή στο Λουτράκι (κυκλοφορεί)