Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μητροπολίτης Καμερούν στον Ιστορικό ναό του Προδρόμου στο Αργος (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ο Μητροπολίτης Καμερούν Γρηγόριος βρέθηκε την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στην πόλη του Άργους. Ο Μητροπολίτης επισκέφτηκε τον ιστορικό ναό του Τιμίου Προδρόμου και μίλησε με θέμα την
Ιεραποστολή στο Καμερούν. Η ομιλία του Μητροπολίτη έγινε στα πλαίσια της ολιγοήμερης φιλοξενίας της Ιερής εικόνας της Παναγία  η  Φοβερά Προστασία ” από το Άγιο Όρος. 

Ο ιστορικός Ναός  του Τιμίου Προδρόμου Άργους υποδέχθηκε την θαυματουργή  εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους την  Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Η υποδοχή της Ιεράς  εικόνας  από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους  πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της  Φοβεράς θα παραμείνει στον Ιερό ναό του προδρόμου έως  6 Ιουνίου 2018.  Η θαυματουργή  εικόνα της Θεοτόκου ήταν το μόνο αντικείμενο που σώθηκε από μια φοβερή πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολόκληρο, ένα μετόχι της Μονής Κουτλουμουσίου στην Κρήτη. Μεταφέρθηκε έκτοτε λοιπόν στον Άθωνα, όπου εξακολουθεί να επιτελή πολλά θαύματα, όπως λένε οι πατέρες της Μονής και αρκετοί προσκυνητές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog