Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοβαρή καταγγελία Γιάννη Αϊδινιώτη(pics)

- Advertisement -

LB:Κάποιοι ”πονηροί” θεώρησαν ότι μπορούνε να κοροϊδέψουν έναν ολόκληρο σύλλογο και να βγάλουν λεφτά στην πλάτη ενός θρύλου της πυγμαχίας!….
Νομίζουμε ότι έκαναν ένα ιστορικό και τραγικό λάθος και καλό είναι σύντομα να πράξουν τα δέοντα.

Δείτε τι καταγγέλλει ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αϊδινιώτης:

Ανακοίνωση -διευκρίνιση !!!


Επειδή στα 4 χρόνια που υπηρετώ το σύλλογο από το τμήμα πυγμαχίας ,Δεν τον έχω επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ ,δεδομένου ότι ολες σχεδόν οι βοήθειες που στήριζαν το τμήμα προέρχονταν από προσωπικές μου γνωριμίες και πολλές φορές και από την τσέπη μου ,
θα φύγω απ τον Παναθηναϊκό με το κεφάλι ψηλά όπως μπήκα και οπως πάντα έχω !!!!!!!


Αναφορικά με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. έχω να καταθέσω τα εξής ,τα οποία και θα διαπιστώσετε και από τις φωτό .
Μετά την κατάκτηση του Πρωταθληματος του 2015 επικοινώνησε μαζί ο κ. ΚΛΙΜΟΣ ως επίσημος εκπρόσωπος του club μας στην Μελβουρνη προκειμένου να με συγχαρεί για τη δουλειά μου και μου εξέφρασε την επιθυμία του ,
μέσω του club να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια μας .και ενόψει μιας εκδήλωσης που θα γινόταν κοντά ,του έστειλα τα έν ‘λόγω λάβαρα (φανέλα Διαμαντίδη κ.α )τα οποία συγκέντρωσα προσωπικά με την απόλυτη στήριξη ΚΑΕ και ΠΑΕ και τα έστειλα με δικά μου έξοδα (Fedex)
προκείμενο να δημοπρατηθούν και να συγκεντρωθούν χρήματα ,για κάλυψη εξόδων μετάβασης της ομάδας pao boxing club στην Μελβουρνη για αγώνες και αναζήτησή χορηγών.
Φυσικά η ομάδα ακόμη περιμένει πρόσκληση για Αυστραλία … 
και φυσικά από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα πράγματα που τους έστειλα (~10.000$) ούτε ένα ευρώ δεν έφτασε ποτέ στο τμήμα έως σήμερα και φυσικά ούτε και στον Ερασιτεχνη Παναθηναϊκό!!!!!!


Και όταν αρχές του 2018 αποφάσισα να τα ζητήσω προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του τμήματος όπως ,η αποκατάσταση του δαπέδου της αίθουσας (που είχε καταστραφεί στις πλημύρες )και η προετοιμασία του αθλητή μας Καλαμαρα ενόψει μεσογειακών αγώνων ,
η απάντηση του κ.Κλιμου ( έχω ακόμη την αλληλογραφία μας)ήταν ότι ναι υπάρχουν αυτά τα χρήματα στο ταμειο του club της Μελβουρνης ,τα οποία ανήκουν στο τμήμα πυγμαχίας αλλά θα τα φέρει ο Πρόεδρος του club της Μελβουρνης (τον οποίο δεν γνωρίζω ) όταν έρθει στην Ελλάδα .


Και σε πρόσφατη επικοινωνίας μας ,ο κ. Κλιμος μου ανακοίνωσε ότι τελικά τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την δημοπρασία των δικών μας αντικειμένων ,που προορίζονταν για τη βοήθεια του τμήματος μας …τελικά ο πρόεδρος (δεν τον ξέρω)του club τα δώρισε σε κάποιον άλλο σύλλογο ,όποτε τα χρήματα δεν υπάρχουν πια !!!
Δεν κατηγορώ κανέναν ,σας εκθέτω τα πραγματικά γεγονότα τα οποία μπορώ να αποδείξω μέχρι τέλειας .


Τα συμπεράσματα δικά σας …

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην τους κάνεις το χατήρι να παραιτηθείς και να φύγεις, Γιάνναρε. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα. Ο Παναθηναϊκός είσαι ΕΣΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog