Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

To υπεροπλυτελές γιοτ των 175 εκ. «έπιασε» Ναύπλιο (pics & vid)

- Advertisement -

Ένα «διαμάντι» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι του Ναυπλίου κι έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον ντόπιων κι επισκεπτών της αργολικής πόλης, οι οποίοι «χαζεύουν» το μήκους 107 μέτρων σκάφους…

To γιοτ με σημαία των Νήσων Κέιμαν έχει το όνομα «Ανδρομέδα», ενώ οι διαστάσεις αλλά κι η εσωτερική του διαρρύθμιση προκαλούν δέος.

Σύμφωνα, με το argolikeseidhseis.gr, το υπεροπλυτελές σκάφος κοστολογείται στα 175 εκατομμύρια δολάρια, ενώ διαθέτει 15 καμπίνες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων και το πλήρωμά του ανέρχεται στα 40 άτομα.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του σκάφους είναι ένα προσκήνιο 21 μέτρων, το οποίο ανυψώνεται με ειδικά σχεδιασμένους γερανούς στο μπροστινό πάτωμα, μια πισίνα 11μ x 5μ, ένα μεγάλο τζακούζι, σάουνα, γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ, ενώ στα «γκαράζ» του μπορούν να βρεθούν από τζετ σκι μέχρι σανίδες ιστιοπλοΐας.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την είπες την μπιπ της ημέρας. Το κότερο είναι του Ταιλανδου που θα αγοράσει την παναθα!!πήγε να δει από κοντά το Μπρουτζι του είπαν ότι είναι φυλακές εκεί. Πομ καμ μαι (αντέ γεια στα Ταυλανδεζικα )

  2. Με φουντούκια δεν τρως?Άλλο μου ήρθε τώρα. 175 εκατομμύρια λέει κάτι το βαπορακι του Μπουρνοβα!Καλά ρε σας δείξανε απόδειξη πόσο έκανε τι είναι ρε μπιπ ηλεκτρική κουζίνα από τον Κωτσοβολο η κάνα Αυτοκίνητο. Δηλαδη άμα έκανε 180 η 169 θα το ξέρατε. Η δημοσιογράφοι οι χειρότεροι φαρα είναι. Σηχιστηκα τώρα πάω να φάω σοκολάτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog