Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γιώργος Ρουμελιώτης : “Κακόβουλο δημοσίευμα και παραπληροφόρηση ….”

- Advertisement -
   

 Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,
   Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, ο Φορέας που προΐσταμαι έγινε στόχος κακόβουλου δημοσιεύματος και παραπληροφόρησης από τοπικό blog σε δημοσίευμα με τίτλο “Αποκλειστικό: Με άγριες διαθέσεις το λιμενικό στη παραλία Λουτρακίου”.

   Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται ανακριβώς ότι δεν έχουν χορηγηθεί άδειες από το Φορέα μας στα καταστήματα τη στιγμή που οι άδειες αυτές έχουν εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, επίσης αναφέρεται ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου τη στιγμή που ουδέν πρόστιμο επιβλήθηκε παρά μόνο δόθηκε έγγραφη σύσταση και προθεσμία για συμμόρφωση, σε όσους επαγγελματίες είχαν υπερβεί τον αδειοδοτούμενο χώρο τους.

   Τα μόνα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αφορούσαν το αντικείμενο του Υπαίθριου Εμπορίου και δεν έχουν καμία σχέση με τα καταστήματα.


   Είναι καλό για τους διαχειριστές των blog στο κυνήγι της “αποκλειστικότητας” να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των “πληροφοριών” που λαμβάνουν προκειμένου να μην εκτίθενται οι ίδιοι.

   Θεωρώ άδικο να αποδίδονται αναληθείς ενέργειες σε δύο Φορείς (Λιμεναρχείο Κορίνθου, Λιμενικό Ταμείο) που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και επιδεικνύουν την προσήκουσα ανεκτικότητα που παρέχεται από τη κείμενη νομοθεσία κατά τη διενέργεια των επιβαλλόμενων, από αυτήν, ελέγχων.

   Τελειώνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η τήρηση της νομιμότητας επί των παραχωρούμενων χώρων, πλην των επιβαλλόμενων από τη κείμενη νομοθεσία, αποτελεί επιτακτικό και επανειλημμένο αίτημα του Συλλόγου των ίδιων των επαγγελματιών προς το Φορέα μας. 

                                                                                       Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                         ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πολύ σωστά δόθηκαν πρόστιμα σε υπαίθριο εμπόριο.Η παραλία και τα πεζοδρόμια δεν είναι τσιφλίκι του κάθε τυχοδιώκτη που έρχεται εδώ να βγάλει παράνομα χρήματα εις βάρος των νομίμων καταστημάτων και της νόμιμης οικονομίας,

  2. και γιατι να μην επιβληθει το νομιμο προστιμο στους καταστηματαρχες της παραλιας που εχουν καταπατησει ακομη και την θαλασσα ? τα εχετε κανει πλακακια με τους καταστηματαρχες της παραλιας και πιανετε μονο τους φτωχους ?

  3. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΑΙ ΑΥΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΠΑΣΑΤΕ ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog