Εκκλησάκι στο Ιδρυμα Δαμιανού-Σχίνος Λουτρακίου

Με καλό καιρό θα κυλήσει και το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες να σημειώνονται στα βόρεια και στα υπόλοιπα κεντρικά ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Τετάρτη και την Πέμπτη από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο νότιοι ως 6 μποφόρ, και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

πρόγνωση καιρού από το weather.grΣτη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 11 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και σποραδικές βροχές. Το θερμόμετρο από 18 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με λίγα σύννεφα και στα ορεινά της Ηπείρου τοπικές μπόρες, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 12 έως 34 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά πιθανές βροχές. Ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.

Στην Αττική, καλοκαιρία, βαθμιαία νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.