Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι βουτιές της πληθωρικής Kelly Brook στη Μύκονο με τον σύντροφό της!

- Advertisement -




Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες η σέξι Kelly Brook
Το μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός από τη Βρετανία επέλεξε για άλλη μια φορά το νησί των ανέμων για να περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης και φυσικά η παρουσία της έγινε ιδιαίτερα
αισθητή τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους τουρίστες. Φυσικά δεν είναι μόνη της αλλά έχει παρέα τον Γάλλο σύντροφό της, Jeremy Parisi.


Η 39χρονη πληθωρική καλλονή με το χυμώδες μπούστο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του νησιού και τον υπέροχο, ζεστό ήλιο σε κοσμική παραλία. 



Μπορεί οι άντρες λουόμενοι να είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω της, εκείνη είχε μάτια μόνο για τον αγαπημένο της, Jeremy.












govastileto.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα μάλιστα αυτά είναι άρθρα!!!Εχουμε πήξει στον Λογοθέτη στον Ρεμαντα και τον Τσιπρα. Δροσερά άρθρα να ηρεμήσει λίγο το μπλοκ γιατί έχουν αρχίσει σε άλλα άρθρα παρακάτω μπιστολιες πετροπολεμος και άλλες πολεμικές τέχνες. Μεγάλωσε πολλή η Kelly!!!!

  2. Τι εννοείς η "Εβγα να τη μάζεψει"!Εκφρασεις πεζοδρομίου!Τέλος πάντων Να της αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι της ωραίάς κελλυς μιας και ήρθε στην ωραία μας την Μυκονο!το καλοκαιράκι του Αδαμαντιδή (Ρόδο Μύκονο και Κω Μορφονια με μορφονιο )

  3. Διαμετρος μεσης ομως το ιδιο με διάμετρο πλατης. Το makeup και photoshop τελικα δουλευει πολυ καλυτερα απο πλαστικες επεμβασεις.

  4. Και έχει αναδείξει με τα τραγούδια του και άλλους διασήμους καλλιτέχνες, όπως την Μόσχολιου, την Μαρίνελα και τον Βοσκοπούλο.

  5. Δεν μιλαω για αυτα που λες. Γενικα μιλαω για να τονισω την δουλεια του photoshop. Αλλα εσυ γιατι παρεξηγηθηκες? Η Καίτη Γκρέι είσαι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog