Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 6:30μ.μ.
σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί προσδιορισμού επί χάρτου της εξομοιούμενης θαλάσσιας ζώνης λιμένος της λιμενολεκάνης Μαυρολίμνης σύμφωνα με τη παρ. 1 του άρθρ. 1 της υπ΄ αριθμ. 1028241π.ε./2729π.ε./Β0010/ 13-04-05 Κ.Υ.Α.
2. Εξέταση αιτήματος του ΒΑΒΒΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 90τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων έτους 2018.
3. Εξέταση αιτήματος της “ΜΑΝΤΑΣ ΞΕΝ/ΚΕΣ & ΤΟΥΡ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.” για παραχώρηση επιπλέον χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 59τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2018.
4. Εξέταση αιτήματος της ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 48,36τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ειδών του κατ/τος της και παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού εμβαδού 62τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2018, σε αντικατάσταση της ήδη εκδοθείσας απόφασης παραχώρησης επ΄ ονόματι της επιχείρησης “ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ-ΠΑΡΛΑΜΑΣ Ε.Π.Ε.”
5. Εξέταση αιτήματος του ΔΡΙΤΣΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 1τ.μ. για τοποθέτηση ενημερωτικού ταμπλό κινηματογράφου.

Κοινοποίηση          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                               ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog