Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα (Σάββατο 9/6/2018)

- Advertisement -

Δείτε τον καιρό στην Κόρινθο, Λουτράκι, Περαχώρα και Αγίους Θεοδώρους στο loutrakiblog.gr

Με καλό και ζεστό καιρό θα κυλήσει το Σάββατο στην ανατολική χώρα. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες να σημειώνονται στα δυτικά και βόρεια.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο ενώ τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι το Σάββατο και την Κυριακή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια ως 7 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και την Κυριακή σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος και βαθμιαία νεφώσεις στη Μακεδονία με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με σύννεφα από το μεσημέρι και βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 34 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με ζέστη και τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Ο υδράργυρος από 17 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, καλοκαιρία, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το απόγευμα ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog