Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πεινάσατε;; H πίτσα στο Λουτράκι έχει ΕΝΑ όνομα ! ΜΠΑΚΟΣ !

- Advertisement -

Η πιτσαρία «Μπάκος», είναι το σημείο όπου… συναντιούνται η ποιότητα, το καλό φαγητό, η άψογη εξυπηρέτηση με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Έχοντας παρουσία στον χώρο που «αγγίζει» δεκαετίες, μπορούμε πλέον με σιγουριά και βεβαιότητα να πούμε ότι διαθέτει μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο είδος της στον χώρο της εστίασης.

Έμπειρο προσωπικό, με βαθύτατη γνώση του αντικειμένου, μεράκι για τη δουλειά και πάνω από όλα διάθεση να σας κάνει να νιώσετε… σαν στο σπίτι σας, είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να περάσετε στιγμές χαλάρωσης που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας, συνδυάζοντας την καλή παρέα με το υπέροχο φαγητό .

Τα υλικά είναι φρεσκότατα, όλα παρασκευάζονται την ώρα που τα παραγγέλνετε!!
 Παράλληλα, έχει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ οι προσφορές  είναι στο κλίμα των ημερών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ξεχωριστές  νοστιμιές πάντα με τον πιο οικονομικό και συμφέροντα για εσάς τρόπο!

Όλη την εβδομάδα η πιτσαρία «Μπάκος», είναι στη διάθεσή σας για να γευτείτε κι εσείς με τη σειρά σας τις λιχουδιές , που είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν τον ουρανίσκο σας απόλυτα ικανοποιημένο!


Διαθέτει υπηρεσία delivery (τηλ. 2744 0 61888 & 2744 0 67888)
Δείτε περισσότερα παρακάτω πατώντας στον σύνδεσμο


https://www.facebook.com/pg/pizzabakos/photos/?ref=page_internal

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Βασίλης φτιάχνει την καλύτερη μακαροναδα φούρνου από εποχή του Ιπποκαμπου!!Η πίτσα του από ΑΜΙ και Μουστακα έχει περισσότερο υλικό!!Και το μαγαζί είναι ποιο ήσυχο από την βαβούρα τις παραλίας. Καλή όρεξη και μπορώ να πω ότι στο Λουτράκι ΑΜΙ Μουστακα και Μπακος φτιαγνουν τις καλύτερες πίτσες πανελλαδικά μην σου πω και Ευρώπη. Θα με αρχίσουν πάλι Χαρά!!ΥΓ προς την Χαρά έμαθα ανακαινιζετε το Σαξ (sax )στείλε καμιά φωτογραφία να δούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog