Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συναγερμός στο Παρίσι – Ένοπλος κρατά ομήρους [pics, vid]

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στο 10 διαμέρισμα στο Παρίσι, όπου ένας ένοπλος φαίνεται να κρατά ομήρους σε ένα κατάστημα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης και να ελευθερωθούν οι άνθρωποι. Μέχρι τώρα αναφορές μιλούν για έναν τραυματία, ο οποίος χτυπήθηκε με κάποιο εργαλείο από τον δράστη με το που μπήκε στο κατάστημα.

Μετά από διαπραγματεύσεις ο ένοπλος άφησε ένα άτομο ελεύθερο, μάλλον μια έγκυο γυναίκα, ενώ είναι συγκεχυμένες για το πόσους έχει ακόμα μαζί του και για το αν υπάρχει και συνεργός του έξω από το κτίριο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο δράστης ζητά να έρθει σε επαφή με την πρεσβεία του Ιράν.

Η περιοχή έχει εκκενωθεί, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η αστυνομία, δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο άνδρας είναι οπλισμένος με ένα περίστροφο και μια βόμβα.

ALERTE – Un individu qui affirme être en possession d’une bombe retient deux personnes en otage dans un bâtiment de la rue des Petites écuries, dans le 10ᵉ arrondissement de . Nombreux forces de l’ordre sur place (France bleu). pic.twitter.com/K97y7g2u4u
PRISE D’OTAGES À PARIS : Une personne a été blessée. L’individu demande à ce que l’ambassade d’Iran soit contactée (Le Parisien). pic.twitter.com/EDMLRnjBDe

Προβολή εικόνας στο Twitter
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog