Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου. Το πιο τρυφερό αντίο πριν τα χωρίσει ο θάνατος

- Advertisement -

Μια συγκλονιστική φωτογραφία από τα τρυφερά χάδια των παιδιών του πριν τα χωρίσει ο θάνατος κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η μικρή Adalyn «Addy» Sooter από το Αρκάνσας είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2016. Οι γονείς της την πήγαν στους γιατρούς όταν παρατήρησαν ότι είχε κάποια δυσκολία με το περπάτημα.

Η Adalyn υποβλήθηκε σε 33 ακτινοβολίες που αρχικά σκότωσαν τα καρκινικά κύτταρα. Αργότερα όμως επέστρεψαν.


Η οικογένεια στράφηκε σε μια πειραματική χημειοθεραπεία στο Μεξικό που κόστισε πάνω από 200.000 δολάρια. Ο όγκος όμως συνέχισε να εξαπλώνεται.

Στη συγκλονιστική φωτογραφία ο γιος του Sooter, o 6χρονος Jackson, φαίνεται να χαϊδεύει το κεφάλι της αδερφής του και να της δίνει το άλλο του χέρι να τον κρατήσει.

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα

«Ένα μικρό αγόρι δεν θα έπρεπε να αποχαιρετά τον συνεργάτη του στο έγκλημα, τον καλύτερό του φίλο, τη μικρή του αδερφή. Δεν έπρεπε να είναι έτσι. Αλλά αυτός είναι ο κόσμος μέσα στον οποίο ζούμε» έγραψε ο Sooter στο facebook.

Οι γονείς της μικρής Addy, Matt και Chandra, συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους περπατούσε κάπως αστεία στο θεματικό πάρκο Silver Dollar City στο Μιζούρι. «Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο ορθοπεδικό ζήτημα».

Όταν έγινε η διάγνωση στο νοσοκομείο, οι γιατροί έλεγαν στην οικογένεια να απολαύσουν τον χρόνο μαζί της. Δεν θα αργούσε να πεθάνει.

Ήταν μια μέρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή που τραβήχτηκε η συγκινητική φωτογραφία, με τους γονείς της μικρής Addy να καλεί τον κόσμο αντί για λουλούδια να κάνει δωρεά σε ιδρύματα.

Πηγή: Dailymail

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog