Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις θα επικρατήσουν το επόμενο τριήμερο, ενώ πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 12 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 19 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά τις απογευματινές ώρες και ο υδράργυρος από 13 έως 34 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και στα βόρεια παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 17 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Δείτε τον καιρό (Κόρινθος, Λουτράκι, Περαχώρα, Άγιοι Θεόδωροι) στο loutrakiblog.gr