Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση Marc: Όχι στη συμφωνία με ΠΓΔΜ, λέει το 68,3% – Προβάδισμα της ΝΔ με 14,4%

- Advertisement -
Δημοσκόπηση Marc: Όχι στη συμφωνία με ΠΓΔΜ, λέει το 68,3% – Προβάδισμα της ΝΔ με 14,4%…

Σχεδόν επτά στους 10, και συγκεκριμένα το 68,3% των πολιτών, απορρίπτουν τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», την ώρα που η Νέα Δημοκρατία αυξάνει το προβάδισμα της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις 14,4 ποσοστιαίες μονάδες.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην προδημοσίευση της κυριακάτικης έκδοσης, το 73,2% των ερωτηθέντων λέει «όχι» στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας, ενώ ένα ποσοστό 68,3% λέει «όχι» στη συμφωνία που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα, το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑτίθεται κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.
Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

Ως προς τις προεκτάσεις της συμφωνίας στο πολιτικό σκηνικό, σύμφωνα με την έρευνα, ο ΣΥΡΙΖΑφαίνεται να λαμβάνει μονοψήφια ποσοστά σε Μακεδονία και Θράκη.

​Επίσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυξάνει το προβάδισμά του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στις 14,4 μονάδες, έναντι 10,3 τον Μάρτιο.

Τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

Νέα Δημοκρατία: 30,6%

ΣΥΡΙΖΑ: 16,2%

Κίνημα Αλλαγής: 7,5%

Χρυσή Αυγή: 7,3%

ΚΚΕ: 6,3%

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι ρε αδερφε αλλά που λέει ο λογοςγιατί να μην κάνουμε και εμείς μια φορά Γυναίκα πρωθυπουργό??Οι άλλοι που έχουν γυναίκες κάτι θα ξέρουν. Είναι γάτες οι γυναίκες και δεν της κοροϊδεύεις. Αντέ να δεις πόσο σωστός είμαι ας κάνουν ή Ντόρα μα την Φώφη ένα κόμμα να τους πάρουν τα σωβρακα(στρινγκ)των ανδρών πολιτικών που είναι στα τέσσερα τουλαχιστων οι γυναίκες θα προβαλουν τα στήθη τους!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog