Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βίντεο: Αγνοούμενη βρέθηκε στην κοιλιά γιγαντιαίου πύθωνα

- Advertisement -

Το φίδι μήκους 7 μέτρων είχε καταπιεί την 54χρονη ενώ αυτή έκανε εργασίες στον κήπο της. Συγχωριανοί της βρήκαν το τεράστιο ερπετό πρησμένο, λίγα μέτρα από τα παπούτσια της. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδονησία, καθώς ανοίγοντας την κοιλιά ενός γιγαντιαίου πύθωνα, που φαινόταν πρησμένος, βρήκαν ολόκληρο το πτώμα μιας γυναίκας.

Τα ίχνη της 54χρονης είχαν χαθεί ενώ έκανε εργασίες στον κήπο της και το πτώμα της βρέθηκε ακέραιο την Παρασκευή, όταν οι συγχωριανοί της άνοιξαν τον μήκους 7 μέτρων πύθωνα.

“Οι χωρικοί είχαν υποψιαστεί ότι το φίδι έπνιξε το θύμα. Έτσι το σκότωσαν, άνοιξαν την κοιλιά του και το σώμα του θύματος βρέθηκε μέσα” δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Περίπου 100 κάτοικοι και συγγενείς της άτυχης γυναίκας την αναζητούσαν από το βράδυ της Πέμπτης, όταν δεν επέστρεψε από τον κήπο της. Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι οι χωρικοί βρήκαν το γιγάντιο φίδι περίπου 30 μέτρα μακριά από τα παπούτσια και τα μαχαίρια της 54χρονης, προσθέτοντας ότι είχε αρχίσει να την καταπίνει από το κεφάλι και ότι το σώμα της ήταν άθικτο.

Ο κήπος από τον οποίο εξαφανίστηκε, ήταν σε ένα βραχώδη γκρεμό, γεμάτο σπηλιές, περιοχή στην οποία ήταν γνωστό ότι ζουν φίδια, επεσήμανε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Οι γιγαντιαίοι πύθωνες, οι οποίοι συνήθως φτάνουν τα 6 μέτρα μήκος, ζουν κυρίως στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. Επιτίθενται σε μικρά ζώα αλλά σπανίως επιχειρούν να φάνε ανθρώπους.

news247.gr
- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοίτα τη βρήκες για παράδειγμα. Θα σε αχρίσει τώρα ο φίλος από το Αγιονορι και θα τρέχεις να κρυφτεις στου φιδιού τη τρύπα. Είχες ηρεμήσει λιγάκι γιατί "τρωγεσε"πάλι. Ηρεμία σε όλους μην μας φάει ο καταραμενος όφις

  2. Αγαπητέ κύριε Τάσο, δεν ξέρω λεπτομέρειες για το Αγιονόρι, αλλά σας ενημερώνω πως στο Λουτράκι μας, μέσα στην πόλη, υπάρχει μια υπέργηρη οχιά, αλλά ευτυχώς οι συμπολίτες μου ξέρουν που λουφάζει και την έχουν σε απόσταση για να μην δηλητηριαστούν από τα κούφια δόντια της. Με εκτίμηση, Ελένη, Μεσσηνία. Κύριε Ανδρέα, έχετε την καλησπέρα μου!

  3. Good morning Helen!πήγε να κάνει τον πονηρό και να σας βάλει να μαλωσετε πάλι με τον φίλο τον Τάσο.Που του πήγε πάντως το μυαλό και πήγε με αστείο να κάνει την σκανδαλια του. Τέλος πάντων Καλημέρα στην παρέα εκεί και δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας

  4. Καλημέρα σας Ανδρέα, και όπως είπαμε, ο κατιμάς δεν την ίδια αξία στα κρεοπωλεία με το φιλέτο. Και την καλημέρα μου σε εσάς κύριε Τάσο, κι ας μην σας γνωρίζω.

  5. Γειά στην ωραία παρέα του μπλοκ και σε συνέχεια από το άλλο άρθρο που είχαμε πιάσει με θρυλικά τραγούδια του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικωτση ήθελα να αφιερώσω ένα άλλο αγαπημένο μου τραγούδι αλλά δεν ήθελα να παρεξηγηθεί ο Παύλος.το τραγούδι είναι το θρυλικό "Είχε και εκείνος μια αγάπη και την έχασε "!το τραγούδι αυτό διαβάζοντας κάτι σχόλια που ειχαν σχετικά με το τραγούδι,ο Πάνος από την Μεσσήνη που λέει είναι αυτός που έχει γράψει το τραγούδι αλλά το ωραίο είναι η ιστορία του ζευγαριού που λεγαν οι φήμες ότι από απογοητεύσει ο "Πάνος"Είχε πυροβολήσει την κοπελιά και μετά αυτό πυροβολήθηκε και αυτός αλλά και οι δύο έζησαν!!Το διαδίκτυο είναι "βίβλος "καμιά φορά. Καλησπέρα Ελένη Τάσο Παύλο

  6. Μα δεν είχε ποτέ του καμία αγάπη βρε Αντρέα, εκτός από τον Ανδρέα τον οποίον υπηρέτησε πιστά με μπατανόβουρτσα και κουβά με κόλλα. Κώστας Αγγελίδης, καλημέρα σου.

  7. Αγαπητέ Ανδρέα, καλημέρα σας. Επειδή του αρέσουν τα ναυτικά, τα λιμανίσια, για τους λόγους του, να κάνω την πρωϊνή μου αφιέρωση, μιας και με μάθατε, "κάποιο αλάνι απ'το λιμάνι, όταν βραδιάζει τους δρόμους πιάνει" του μεγάλου Σταμάτη Κόκοτα. Ελένη

  8. Καλή η πλάκα αλλά οποίο ελληνικό τραγούδι και να πιάσεις έχει την ιστορία του τους στίχους βγαλμενους από την ζωή και η μουσική όσα χρόνια και να περάσουν δεν τα φθιρει ο χρόνος. Όταν ήμουν 3-4 χρονών το παιχνίδι μου ήταν το πικαπ που είχαν οι θείες μου με τα 45ρια τα δισκάκια. Ακόμα τα θυμάμαι Βιολλαρη Μπιθικωτση Καλανζη Καλογιάννη Κινουσης κουμιωτη Στέλιο κλπ .τα ελληνικά τραγούδια και να τα μεταφράσουν σε άλλες γλώσσες δεν θα μεταφράσουν το συναίσθημα και το νόημα του τραγουδιού!!Και τώρα με το YouTube σερφαρω και τα ξανακούω ξανά.θα σας αφιερωσω εκεί στην ωραία μας παρέα ένα τραγουδάκι που το τραγουδάω από τότε που πρωτομιλισα μου λέει η μάνα μου. Το όνειρο απατηλο!!

  9. Θαυμάσιο τραγούδι το όνειρο απατηλό και αντικατοπτρίζει πλήρως και την ζωή του ανθυπιλάρχου. Με άλλα όνειρα ξεκίνησε τη ζωή του και τώρα κατήντησε να κοιμάται αγκαλιά με το τηλεσκόπιό του.

  10. Δεν σας απαντάει γιατί έχει την αίσθηση του χιούμορ ο Paul .Το ωραίο σατυρικό σχόλιο το δεχόμαστε όλοι.Δυστυχώς όλοι μας αρχίσαμε με ένα όνειρο απατηλο και ακόμα "κοιμομαστε "Καλησπέρα σε όλους της παρέας

  11. Γιατί βρε Αντρέα; Νέος άνθρωπος εσύ, έχεις την δουλειά σου και την οικογένειά σου στην Ουαλλία. Προφητικός αποδείχτηκες. Ήθελες να ήσουν εδώ και να υποφέρεις όπως υποφέρουμε εμείς τώρα; Καλή είναι η Ελλάδα, για διακοπές μόνο. Κώστας Αγγελίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog